Program polityczny

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Program polityczny

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Wielce Szanowni Dygnitarze,

zabiegam o Wasz głos w tych kluczowych wyborach. Stawka jest zbyt poważna, abyśmy odpuścili walkę. Musimy przystąpić do ofensywy przeciwko komunizmowi, federalizacji i decentralizacji. Abyście mogli dokonać świadomego wyboru pomiędzy mną, a kontrkandydatem Augustem de la Sparasanem de Harlin, przybliżę dla Was teraz mój program:

1. Będziemy dążyć do unii Kirianii z Westlandem. Powinniśmy utworzyć państwo unitarne oparte na wspólnocie kiriów funkcjonujące na wielu platformach.

2. Wieloplatformowość mikronacji. Westland rozpocznie działalność poza forum również na Discordzie i być może w Minecraft. Kluczem do sukcesu demograficznego jest oferowanie każdej grupie odbiorców interesujące ich podłoże pod rozwój.

3. Komunizmowi mówimy nie. Dokonamy transformacji gospodarczej i sprywatyzujemy większość przedsiębiorstw państwowych.

4. Fabularyzacja i grywalizacja polityki. Wyniki wyborów powinna rozstrzygać narracja! Tylko taka rywalizacja polityczna zapewni nam barwne życie publiczne.

Liczę na Was głos!
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Re: Program polityczny

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Witam Szanownego Pana, po wygranych wyborach co zrobi Pan dla społeczności LGBT jak i innych mniejszości w regionie?
Ostatnio zmieniony 06 maja 2024, 21:02 przez Użytkownik Usunięty 233517, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Prezydium Partii”