WIECZÓR WYBORCZY ZE ZRZĘDNIKIEM CAŁODOBOWYM

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Re: WIECZÓR WYBORCZY ZE ZRZĘDNIKIEM CAŁODOBOWYM

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Burek pisze: 13 lut 2026, 18:39Kurwa!!! Jak to KK wygrało przecież było że LIS!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu demokracja? Kurwa!!!!!!!!!!!  Kto na to pozwolił? Uzgodniłam, że LIS wygra, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i te mikronacje 

@Burek wyprowadź się do BRD/ZKR RAD tam jest dobrze to dla cb.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Tadeusz I Wielki pisze: 13 lut 2026, 18:34Niby kolejna, ale już dawno nie byłem w Kongresie od początku kadencji, fajnie teraz być od początku, a swoją drogą to gratulacje dla debiutantów - kolegów i koleżanek, @Elisa Prakopenka i @Damiano Robingren

Dzięki za miłe słowa na ten temat!
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Elisa Prakopenka pisze: 13 lut 2026, 18:44@Burek wyprowadź się do BRD/ZKR RAD tam jest dobrze to dla cb.

Ejejej, proszę nie hejtować Burka, on jest jeszcze noffy.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Elisa Prakopenka pisze: 13 lut 2026, 18:44@Burek wyprowadź się do BRD/ZKR RAD tam jest dobrze to dla cb.

Eliso, to taki ziajt jest (running joke) w FN

Ten wątek przeczytaj: https://forum.nordata.org/topic/2652-wybory-do-kongresu-vii-kadencji-wyniki/?tab=comments#comment-25433
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Burek pisze: 13 lut 2026, 18:46Eliso, to taki ziajt jest (running joke) w FN

Ten wątek przeczytaj: https://forum.nordata.org/topic/2652-wybory-do-kongresu-vii-kadencji-wyniki/?tab=comments#comment-25433

Skąd miałam to wiedzieć, a teraz już wiem
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 13 lut 2026, 18:33[Czy to będzie kolejna kadencja zdominowana przez Koalicję Konserwatywną?] Tak.

Szef Kirianóo pewny siebie. I rzeczywiście - osiągnął zwycięstwo. Nasuwa się jednak pytanie, czy sama KK nie ma już dość wygrywania? 

Tadeusz I Wielki pisze: 13 lut 2026, 18:34Niby kolejna, ale już dawno nie byłem w Kongresie od początku kadencji, fajnie teraz być od początku, a swoją drogą to gratulacje dla debiutantów - kolegów i koleżanek, @Elisa Prakopenka i @Damiano Robingren

Notabene mamy do czynienia z podwójnym debiutem. Nie dość, że dwóch świeżaków zasiądzie w Kongresie, to jeszcze wśród nich będzie pierwsza Kongresmenka w historii II FN! Jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie 3 państwa nordackie - Unię