Kampania Rekrutacyjna Wielkiej Armii Republiki

Awatar użytkownika
Michaił Pawłow
Newbie
Newbie

Re: Kampania Rekrutacyjna Wielkiej Armii Republiki

Post autor: Michaił Pawłow »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 12 gru 2021, 22:23Panie @Michaił Pawłow stosowny rozkaz ws. powołania do służby został wydany, witamy na pokładzie.

Dziękuje Panie marszałku, mam nadzieje że wspólnymi siłami utworzymy wielką armię a w szczególności flotę ?
Michaił  Grigoriewicz  Pawłow

Marynarz Wielkiej Floty Republiki 

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Kampania Rekrutacyjna Wielkiej Armii Republiki

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Wniosek o przyjęcie do służby:

Imię oraz Nazwisko: Albert Fryderyk de Espada

Miejsce zamieszkania: Eihenberg/Koribijski Ulen

Rodzaj sił zbrojnych w jakich chcecie służyć: Wojska Lądowe/Siły Powietrzne/Marynarka Wojenna

Doświadczenie wojskowe według własnej oceny: Stosunkowo dobre, przynajmniej od strony logistycznej +

Czym chcecie się zajmować w WAR/Co możecie zrobić dla WAR: Niestety próby stworzenia skutecznej organizacji WAR z mojej strony okazały się nieskuteczne i schemat pan @Piotr Romanow który później wykorzystał w Marynarce Wojennej zastosował pan @Michaił Pawłow okazał się po prostu prostszy w przeciwieństwie do mojego który okazał się być zbyt ambitny do zrealizowania. 

Mogę jednak pomóc tworząc wykaz uzbrojenia dla każdej z trzech formacji WAR, zamiast opisywać z osobna każdy okręt Marynarki Wojennej chcę po prostu stworzyć specyfikację poszczególnych klas okrętów, odświeżyć wykaz uzbrojenia Wojską Lądowych stworzony przez pan @Karl von Schwarzengrau korzystając z danych ze starego wykazu jeszcze z czasów ZKRM i zapewne stworzenie podobnego wykazu dla Sił Powietrznych. Niestety organizowanie poszczególnych formacji w strukturach WAR okazało się nie być moją dobrą stroną dlatego pozostawię to albo innym albo skorzystam ze schematu jaki stosuje pan @Piotr Romanow.

Nie wiem czy zasłużę sobie jeszcze kiedykolwiek nominacją na stanowisko Hörenkommendanta WAR ale postaram się naprawić to co wcześniej mi się nie udało i jakoś się przysłużyć.

W związku z powyższym prosiłbym również o przeniesienie do archiwum moich dotychczasowych postów odnośnie organizacji w Wojsku Lądowych oraz Marynarce Wojennej.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

ODPOWIEDZ