Przybycie Prezydenta Republiki Nowego Kucelgradu

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tymoteusz Piechota
Apprentice
Apprentice

Przybycie Prezydenta Republiki Nowego Kucelgradu

Post autor: Tymoteusz Piechota »

Witam wszystkich obywateli Muratyki i Czesnoradu, 

Przybywam do Muratyki jako Prezydent Republiki Nowego Kucelgradu, gdyż po opuszczeniu ojczyzny przez Makrelę naród obrał mnie Prezydentem Nowego Kucelgradu. Przybyłem z propozycją zakończenia sporu z Czesnoradem, zależy nam na pokoju, nie chcemy wojny. 
Tymoteusz Dostojewski vel Piechota
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Przybycie Prezydenta Republiki Nowego Kucelgradu

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Tymoteusz Piechota pisze: 26 maja 2022, 12:41Witam wszystkich obywateli Muratyki i Czesnoradu, 

Przybywam do Muratyki jako Prezydent Republiki Nowego Kucelgradu, gdyż po opuszczeniu ojczyzny przez Makrelę naród obrał mnie Prezydentem Nowego Kucelgradu. Przybyłem z propozycją zakończenia sporu z Czesnoradem, zależy nam na pokoju, nie chcemy wojny. 

Ciekawie się to rozwinęło prawda, polecam skontaktować się z @Robert Drenin, z tego co pamiętam rozmowy stanęły na tym że Kucelgrad może otrzymać autonomię w ramach Czesnoradu.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2022, 16:37 przez Albert Fryderyk de Espada, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Re: Przybycie Prezydenta Republiki Nowego Kucelgradu

Post autor: Robert Drenin »

Tak, to prawda. Dlatego też zapraszam do rozmowy na Radzie Komisarzy Ludowych pod wątkiem "Czołem".
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje wspólne”