I posiedzenie Nordackiego Parlamentu Unijnego (II kadencji)
- Benjamin Robingren
- Explorer
Re: I posiedzenie Nordackiego Parlamentu Unijnego (II kadencji)
Skoro nie zamknąłem, to znaczy, że wydłużyłem aż do momentu wyczerpania dyskusji ?
Benjamin
- Joahim von Ribertrop
- Apprentice
Ja bym zadał pytanie, dlaczego u jasnej ciasnej oryginalny termin końca debaty wyznaczono na miesiąc temu?!
- Benjamin Robingren
- Explorer
- Użytkownik Usunięty 233519
- Newbie
Panie @Benjamin Romanow, Szanowny Prowadzący obrady tego Parlamentą Unijną,
Czy ja mógłbym prosić, aby uprawnieni do wypowiadania się w tym miejscu wypowiadali się na temat osób istniejących tu, na tym forum, faktycznie z imienia i nazwiska forumowego? @Waksman i @Joahim von Ribertrop zaczynają się wypowiadać na temat osobnika, który nigdy nie występował w Unii Nordackiej, co wpływa znacząco na merytoryczne odnoszenie się do sprawy tych dwóch osobników.
Proszę o nałożenie na nich worka foliowego i zdjęcie go z ich głów jak będzie widać, że już im się powietrze kończy. ?
Z góry przepraszam za ingerowanie w przebieg spraw parlamentarnych.
Czy ja mógłbym prosić, aby uprawnieni do wypowiadania się w tym miejscu wypowiadali się na temat osób istniejących tu, na tym forum, faktycznie z imienia i nazwiska forumowego? @Waksman i @Joahim von Ribertrop zaczynają się wypowiadać na temat osobnika, który nigdy nie występował w Unii Nordackiej, co wpływa znacząco na merytoryczne odnoszenie się do sprawy tych dwóch osobników.
Proszę o nałożenie na nich worka foliowego i zdjęcie go z ich głów jak będzie widać, że już im się powietrze kończy. ?
Z góry przepraszam za ingerowanie w przebieg spraw parlamentarnych.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 0:30Czy ja mógłbym prosić, aby uprawnieni do wypowiadania się w tym miejscu wypowiadali się na temat osób istniejących tu, na tym forum, faktycznie z imienia i nazwiska forumowego?
Nie wiem, czy szanowny nie zauważył oznaczenia tej osoby na dole mojej wypowiedzi, czy po prostu udaje, jeśli nie widział, to wizyta w salonie optycznym jak najbardziej wskazana.
Co do worków foliowych proszę uważać, bo jeszcze się nam to spodoba.
Panie Marszałku @Benjamin Romanow, składam wniosek formalny o przejście do głosowania. Temat już się chyba wyczerpał, bo jak widać aktywność posłów w debacie nad tą kwestią jest znikoma.
- Newbie
Waksman pisze: 19 mar 2023, 8:32Nie wiem, czy szanowny nie zauważył oznaczenia tej osoby na dole mojej wypowiedzi, czy po prostu udaje, jeśli nie widział, to wizyta w salonie optycznym jak najbardziej wskazana.
Nie wiem, czy Szanowny jest na tyle bezczelny, że nie wie o co chodzi, czy po prostu okularki na tyle zaparowały, że nie widzi. Chodzi o osobę o realnym nazwisku na K........... . Czy ja naprawdę mam otwierać teczki Waszej dwójeczki? ?
- Experienced
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 10:09Nie wiem, czy Szanowny jest na tyle bezczelny, że nie wie o co chodzi, czy po prostu okularki na tyle zaparowały, że nie widzi. Chodzi o osobę o realnym nazwisku na K........... . Czy ja naprawdę mam otwierać teczki Waszej dwójeczki? ?
Jestem bezczelny, temu nie zaprzeczę, bo często mi się to zdarza, ale ten post był pisany tak dawno, że mi to umknęło. Co do teczek - lepiej niech dalej się kurzą, jeszcze wyjdzie, że lubię duszenie foliowymi torbami, i co wtedy?
Co do użycia nazwiska realowego serdecznie ubolewam, żałuję, cenzuruję i przepraszam, et cetera, et cetera.
- Newbie
Waksman pisze: 19 mar 2023, 10:12Co do użycia nazwiska realowego serdecznie ubolewam, żałuję, cenzuruję i przepraszam, et cetera, et cetera.
Pańską nieszczerością śmiało ściany budynków można by malować. Kategoria multikont jest kategorią sarmacką.
- Experienced
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 10:32Pańską nieszczerością śmiało ściany budynków można by malować. Kategoria multikont jest kategorią sarmacką.
Mogę panu przygotować takie wiaderko farby z mojej nieszczerości. Może pan sobie tym na przykład pomalować ściany w salonie czy tam szałasie.
- Benjamin Robingren
- Explorer
Panowie, proszę nie naruszać godności i powagi Parlamentu. Tam są drzwi.
Benjamin