Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 1:46Wymierzenie kary prezesowi NKI i jego współpracownikom w postaci wypłacenia pokrzywdzonemu 1 000 000 waluty Republiki Muratyki
Czy ja dobrze rozumiem, że chodzi o pracowników NKI również?
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 1:46Wymierzenie kary prezesowi NKI i jego współpracownikom w postaci wypłacenia pokrzywdzonemu 1 000 000 waluty Republiki Muratyki
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 10:16Nie ma podstaw do obalania Szanownego. ? Są inne podstawy do pozwu. ?
Albert Fryderyk de Espada pisze: 19 mar 2023, 10:24Tak na marginesie, czy NIK posiada w ogóle konto w MBP z którego byłoby w stanie pokryć koszta czegokolwiek ?
Albert Fryderyk de Espada pisze: 19 mar 2023, 10:24Tak na marginesie, czy NIK posiada w ogóle konto w MBP z którego byłoby w stanie pokryć koszta czegokolwiek ?
Albert Fryderyk de Espada pisze: 19 mar 2023, 10:18Strach się bać ile na szanownego się znajdzie, takiej list złych uczynków to nawet Święty Mikołaj nie ma.
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 10:27Trzeba ustalić kto maczał palce w usuwaniu czy też ukrywaniu, bo miał takie widzimisię. Pan @Waksman jako prezes NKI po części się przyznał, że to on, ale nigdy niewiadomo, czy nie zrzuci odpowiedzialności na swoich pracowników za ów wybryk.
Waksman pisze: 19 mar 2023, 10:34Ja się wcale nie kryję z tym, że to ja ukryłem ten artykuł. Ba, nawet wcześniej wytłumaczyłem dlaczego, i co mną kierowało. Nie mam zamiaru zrzucać winy na nikogo, bo to nie miałoby sensu.
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 10:41Jest to wierutne kłamstwo, że zawierał on elementy niegodne publikowania go, bo sam Pan wyraził zgodę na jego publikację. Zresztą, każdy artykuł musi być "kliknięty" przez Szanownego... Po prostu, się Pan mści, bo jest Wać Pan mściwy i złośliwy... Zemsta nie popłaca, Panie Waksman. ?
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 1:46Jest to fenomen na skalę mikroświatową i dość powszechnie stosowany, a mianowicie mowa tutaj o usuwaniu czyjejś własności intelektualnej z platformy, która służy publikacjom prasowym.
Waksman pisze: 19 mar 2023, 11:02(...) Jeśli wola pozostałych @Pracownik NKI będzie taka, żeby artykuł przywrócić, to przywrócimy.