Korosto Investments S.A.

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Korosto Investments S.A.

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Roman Octopic pisze: 25 lip 2023, 22:07dobra rób to nierobie ? masz tyle tematów

Rel
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Tadeusz I Wielki pisze: 25 lip 2023, 23:55Rel

no i zrobił
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Jakieś ogłoszenia akcyjne i giełdowe może przy okazji zróbcie? Bo na starym forum była Giełda, a tutaj nic, weź @Tadeusz I Wielkicoś zrób oki?
Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Roman Octopic pisze: 29 lip 2023, 20:34Jakieś ogłoszenia akcyjne i giełdowe może przy okazji zróbcie? Bo na starym forum była Giełda, a tutaj nic, weź @Tadeusz I Wielkicoś zrób oki?

Tadeusz mi już kiedyś o tym pisał, i z tego co wiem to narazie chyba szuka skrótów niektórych firm i wtedy stworzy giełde na tym forum
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Bolesław Lwie Serce pisze: 29 lip 2023, 22:00Tadeusz mi już kiedyś o tym pisał, i z tego co wiem to narazie chyba szuka skrótów niektórych firm i wtedy stworzy giełde na tym forum

Dokładnie tak, ale najpierw musicie mi też niektórzy napisać jakie instytucje są wasze (oraz jakimi zarządzacie), bo dane z starego forum przepadły. Osoby których danych nie mam to

1. @Roman Octopic

2. @Voloslav von der Hov

Roman, możesz mi na discordzie to napisać, a Voloslav tutaj na wiadomości prywatnej wyślij
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 9:57Dokładnie tak, ale najpierw musicie mi też niektórzy napisać jakie instytucje są wasze (oraz jakimi zarządzacie), bo dane z starego forum przepadły. Osoby których danych nie mam to

1. @Roman Octopic

2. @Voloslav von der Hov

Roman, możesz mi na discordzie to napisać, a Voloslav tutaj na wiadomości prywatnej wyślij

Git
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Ustaloną mamy już część firm, w krótce nowy wątek giełdowy zostanie utworzony

Obrazek

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 31 lip 2023, 17:52Ustaloną mamy już część firm, wkrótce nowy wątek giełdowy zostanie utworzony

Purple Inc. zapomniałem napisać - dopisz je!
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Roman Octopic pisze: 31 lip 2023, 17:58Purple Inc. zapomniałem napisać - dopisz je!

Dobrze

Obrazek

Awatar użytkownika
Voloslav von der Hov
Rookie
Rookie

Post autor: Voloslav von der Hov »

Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 9:57Dokładnie tak, ale najpierw musicie mi też niektórzy napisać jakie instytucje są wasze (oraz jakimi zarządzacie), bo dane z starego forum przepadły. Osoby których danych nie mam to

1. @Roman Octopic

2. @Voloslav von der Hov

A to ja nie miałem zbytnio biznesów itd.

De iure zarządzam Wolnym Hawilandem (partią), ale de facto ty jesteś prezesem, więc z biznesów to:

TVH - telewizja

Radio Hawiland
ktoś mniej ważny
ODPOWIEDZ

Wróć do „Instytucje i Media”