Rel
Korosto Investments S.A.
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Re: Korosto Investments S.A.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
- Newbie
Jakieś ogłoszenia akcyjne i giełdowe może przy okazji zróbcie? Bo na starym forum była Giełda, a tutaj nic, weź @Tadeusz I Wielkicoś zrób oki?
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Roman Octopic pisze: 29 lip 2023, 20:34Jakieś ogłoszenia akcyjne i giełdowe może przy okazji zróbcie? Bo na starym forum była Giełda, a tutaj nic, weź @Tadeusz I Wielkicoś zrób oki?
Tadeusz mi już kiedyś o tym pisał, i z tego co wiem to narazie chyba szuka skrótów niektórych firm i wtedy stworzy giełde na tym forum
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Bolesław Lwie Serce pisze: 29 lip 2023, 22:00Tadeusz mi już kiedyś o tym pisał, i z tego co wiem to narazie chyba szuka skrótów niektórych firm i wtedy stworzy giełde na tym forum
Dokładnie tak, ale najpierw musicie mi też niektórzy napisać jakie instytucje są wasze (oraz jakimi zarządzacie), bo dane z starego forum przepadły. Osoby których danych nie mam to
Roman, możesz mi na discordzie to napisać, a Voloslav tutaj na wiadomości prywatnej wyślij
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Newbie
Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 9:57Dokładnie tak, ale najpierw musicie mi też niektórzy napisać jakie instytucje są wasze (oraz jakimi zarządzacie), bo dane z starego forum przepadły. Osoby których danych nie mam to
Roman, możesz mi na discordzie to napisać, a Voloslav tutaj na wiadomości prywatnej wyślij
Git
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Ustaloną mamy już część firm, w krótce nowy wątek giełdowy zostanie utworzony
- Newbie
Tadeusz I Wielki pisze: 31 lip 2023, 17:52Ustaloną mamy już część firm, wkrótce nowy wątek giełdowy zostanie utworzony
Purple Inc. zapomniałem napisać - dopisz je!
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
- Voloslav von der Hov
- Rookie
Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 9:57Dokładnie tak, ale najpierw musicie mi też niektórzy napisać jakie instytucje są wasze (oraz jakimi zarządzacie), bo dane z starego forum przepadły. Osoby których danych nie mam to
A to ja nie miałem zbytnio biznesów itd.
De iure zarządzam Wolnym Hawilandem (partią), ale de facto ty jesteś prezesem, więc z biznesów to:
TVH - telewizja
Radio Hawiland