Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Re: Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Tadeusz I Wielki pisze: 28 lip 2023, 12:37Ja jako prezes Montu nie zgłaszam przeciwu, może być!

No i gut gut, tylko teraz tak: Mamy kluby, mamy trenerów, mamy nazwe ligi, mamy nawet platforme do grania, ale teraz pora na miasta, niby macie ustalone że finał w Hokas, półfinały (tak to rozumiem) w Warnawie, ale reszta? Ja bym proponował tak, gra Serte z Postanem, to za 1 razem w Serte jest mecz, a rewanż jest w Postanie.
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Re: Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Bolesław Lwie Serce pisze: 28 lip 2023, 15:44No i gut gut, tylko teraz tak: Mamy kluby, mamy trenerów, mamy nazwe ligi, mamy nawet platforme do grania, ale teraz pora na miasta, niby macie ustalone że finał w Hokas, półfinały (tak to rozumiem) w Warnawie, ale reszta? Ja bym proponował tak, gra Serte z Postanem, to za 1 razem w Serte jest mecz, a rewanż jest w Postanie.

Ja tam jestem ZA takim pomysłem
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Roman Octopic pisze: 28 lip 2023, 21:06Ja tam jestem ZA takim pomysłem

Ja też jestem ZA
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

No i fajnie, teraz tylko ogarnąć jakieś grafiki (to zrobi @Tadeusz I Wielkiraczej), może Voloslav jeszcze dołączy do ligi i fajnie ?
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Voloslav von der Hov
Rookie
Rookie

Post autor: Voloslav von der Hov »

jeśli mogę, to mogę wziąść jakąś z Hov, ja bym nazwał Lasso Hov
ktoś mniej ważny
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

dobra no i super, teraz uzgodnijmy kiedy pierwszy mecz, jakie teamy i git
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 29 lip 2023, 18:45dobra no i super, teraz uzgodnijmy kiedy pierwszy mecz, jakie teamy i git

Ja proponuje w jeden dzień dwa mecze, Hokas z Serte i Postan z Hovem, a mecze 3 sierpnia
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Roman Octopic pisze: 29 lip 2023, 20:33Ja proponuje w jeden dzień dwa mecze, Hokas z Serte i Postan z Hovem, a mecze 3 sierpnia

No i to jest dobra propozycja, można tak zrobić, za wygraną do tabeli dolicza się klubowi 3 punkty, za przegraną 0 punktów. Co do daty, to mi pasuje, bo 31 lipca - 1 sierpnia będzie referendum, 2 sierpnia wyniki, a 3 sierpnia idealnie mecze

Obrazek

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 9:59No i to jest dobra propozycja, można tak zrobić, za wygraną do tabeli dolicza się klubowi 3 punkty, za przegraną 0 punktów. Co do daty, to mi pasuje, bo 31 lipca - 1 sierpnia będzie referendum, 2 sierpnia wyniki, a 3 sierpnia idealnie mecze

no i spoko, no to do 3 sierpnia!
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

No to wszystko ustalone jak narazie

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”