Henryk Ziemiański pisze: 04 wrz 2023, 21:58No cóż. Dziękuję za wyjaśnienie, myślałem tylko że tych danych nie można ujawnić.
A to dlaczego nie można ujawnić? To jak? Wskaże mi Pan miejsce, gdzie mam ich szukać?
Henryk Ziemiański pisze: 04 wrz 2023, 21:58No cóż. Dziękuję za wyjaśnienie, myślałem tylko że tych danych nie można ujawnić.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 05 wrz 2023, 8:16Królestwo Hawilandu nie wchodzi w skład Federacji panie Bryz.
Henryk Ziemiański pisze: 05 wrz 2023, 7:55Warto poszukać np w Muratyce w dziale Pałac Prezydenta, w Kirianii w dziale Pałac z Bursztynu i Miedzi. W Klindonii jeszcze nie ma listy, zaś co do Hawilandu to nie mogę znaleźć.
Waksman pisze: 04 wrz 2023, 21:16Debilu, to są publiczne informacje. Podaj się już do dymisji i skończ robić kurwę z logiki. Rzygać mi się chcę jak cię widzę.
Leonid Repulijski pisze: 05 wrz 2023, 20:47Ale po co tak agresywnie? Heniu może nie wiedzieć wielu rzeczy, mieć dużo wad i skaz... Ale to nie powód, by z człowieka robić szmatę do podłogi. Nie podoba mi się takie podejście do niedoświadczonych mikronautów. Zamiast spróbować komuś pomóc w rozwinięciu skrzydeł, to się mu każe spadać ze stołka i najlepiej wyjechać z kraju, bo ludzie nie mogą na niego patrzeć... I w taki sposób mamy budować Federację dla wszystkich, a nie dla grupy kolegów? ? Przecież Pan właśnie robisz z tego kraju hermetyczną, zamkniętą grupkę ekspertów, którzy wiedzą wszystko o mikro i nie pozwalają nowym się wkręcić w aktywność, bo nie mają 5 lat stażu.
Leonid Repulijski pisze: 05 wrz 2023, 21:01To mu zwróć kulturalnie uwagę ? za którymś razem się ogarnie, a nie będziesz gościowi mówił, że jest debilem i ma Ci zniknąć z oczu. Człowieku xD
Leonid Repulijski pisze: 05 wrz 2023, 20:47Ale po co tak agresywnie? Heniu może nie wiedzieć wielu rzeczy, mieć dużo wad i skaz... Ale to nie powód, by z człowieka robić szmatę do podłogi. Nie podoba mi się takie podejście do niedoświadczonych mikronautów.
Leonid Repulijski pisze: 05 wrz 2023, 21:01To mu zwróć kulturalnie uwagę ? za którymś razem się ogarnie, a nie będziesz gościowi mówił, że jest debilem i ma Ci zniknąć z oczu. Człowieku xD