Witam

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Re: Witam

Post autor: Leonid Repulijski »

Dobry wieczór, serdecznie zapraszam do rozgoszczenia się w II Federacji Nordackiej.

Proszę nie brać do siebie słów JE Waksmana - wypowiada się jako osoba prywatna i nie reprezentuje żadnych władz Federacji.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Pavel van der Gibson pisze: 27 lis 2023, 18:25Tym bardziej smucą mnie tego typu wypowiedzi...

Czy to dziwne, że próbuję zachęcić nową osobę do pozostania na łonie mojej ojczyzny? No raczej nie.
Awatar użytkownika
Ignacy Kowalski
Newbie
Newbie

Post autor: Ignacy Kowalski »

Na co można wydawać tutejszą walutę, którą zarabia się za aktywność?
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Witam nowego mieszkańca w Federacji! W razie czego proszę pytać, czy tu, czy na nieoficjalnym apolitycznym Discordzie: https://discord.gg/kVmC5aZPwj

Pavel van der Gibson pisze: 27 lis 2023, 18:25Chciałbym zauważyć, że nigdy o żadnym państwie nie wypowiedziałem się negatywnie, bowiem cenię sobie współpracę i uważam, że bez tego czeka nas powolna agonia...

[...]

Tym bardziej smucą mnie tego typu wypowiedzi...

W tych Sarmacjach nie umieją w ironię?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Piotr Jankowski »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 28 lis 2023, 17:53nieoficjalnym apolitycznym Discordzie

masz na myśli Discorda Sarmacji?
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Piotr Jankowski pisze: 28 lis 2023, 18:21masz na myśli Discorda Sarmacji?

Are you for real?
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Ignacy Kowalski pisze: 28 lis 2023, 17:37Na co można wydawać tutejszą walutę, którą zarabia się za aktywność?

Na piękne apartamenty w Churchilgradzie na przykład.

Ostatnio zmieniony 28 lis 2023, 18:34 przez Piotr Jankowski, łącznie zmieniany 1 raz.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 28 lis 2023, 17:53W razie czego proszę pytać, czy tu, czy na nieoficjalnym apolitycznym Discordzie

Link do prawdziwie apolitycznego Discorda.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Jaki jest sens istnienia tego Discorda?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Ignacy Kowalski pisze: 28 lis 2023, 17:37Na co można wydawać tutejszą walutę, którą zarabia się za aktywność?

Nie istnieje jeszcze waluta federalna. W obiegu pozostają waluty regionalne, za które można kupić środki transportu i paliwo. Ambitnym celem byłoby stworzenie całego systemu gospodarczego, ale NKI z tego co mi wiadomo skupia się teraz na innych pracach i nie ma mocy przerobowych.

Pieniądze można też wydać na reklamy wyświetlające się na forum.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”