Wizyta przedstawiciela Arctiq u Imperatora Nan Di

Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi
Apprentice
Apprentice

Re: Wizyta przedstawiciela Arctiq u Imperatora Nan Di

Post autor: Reza I Pahlavi »

Dziękuję za udzielenie mi Waszego poparcia, Szlachetni Panowie! - powiedział Reza i ukłonił się pięknie.

Będzie ciekawie- pomyślał. Jak dotrą do mojej chorągwi wieści o nowym terytorium, to zapanuje prawdziwa gorączka złota i będzie więcej ochotników niż dostępnych miejsc.

Wszyscy będą chcieli się szybko wzbogacić. Będę musiał zaprowadzić porządek i zadbać o zapasy i odpowiednie wyposażenie.

Jednak tam gdzie inni widzą trudności, ja widzę nowe możliwości! 

Być może uda się znaleźć nowe złoża surowców potrzebnych w przemyśle ki ponownie uruchomimy nasz program kosmiczny? 

Podszedł śmiało do pana Zamyckiego i zaproponował rozmowę w cztery oczy na temat planowanej wyprawy.

Tu może się roić od wrogich szpiegów obcych mocarstw pragnących pokrzyżować nasze plany i zagarnąć Arctiq dla siebie! - pomyślał.

[attachment=0]J79512_Beijing_cite_Interdite_TronePalaisHarmonieSupreme.jpg[/attachment]/monthly_2025_09/J79512_Beijing_cite_Interdite_TronePalaisHarmonieSupreme.jpg.a5f70b3de44b0ac1d23ffd0492971256.jpg" data-ratio="182,42" width="1024" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" alt="J79512_Beijing_cite_Interdite_TronePalaisHarmonieSupreme.jpg">
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niebiański Pałac”