Symbole państwowe [Zanim trafi pod Keisarnoud]

Miejsce dyskusji wszelakich
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Re: Symbole państwowe [Zanim trafi pod Keisarnoud]

Post autor: Peetri Romanaav »

Edward Teague pisze: 26 gru 2025, 15:08To Imperator robi!!! 😮 Szacun! Pięknie wykonane.

Dziękuję Szanowny! Staram się jak mogę. 
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi
Apprentice
Apprentice

Post autor: Reza I Pahlavi »

Witam serdecznie zgromadzonych i również pragnę wyrazić moje podziękowania za wykonaną pracę przez naszego drogiego monarchę! 🙏

P.S Proszę panów o wybaczenie, ale grudzień był dla mnie pracowity i nie miałem czasu i sił. Do tego jeszcze ten stres związany z Rewolucją Narodową w kraju mojej najmilejszej (wreszcie ludzie na poważnie się wzięli za represyjny reżim i wiele się dzieje). Szykują się niezłe zmiany w regionie i to na lepsze. 

P.S 2 Chodzą słuchy, że dyktator zamierza się ewakuować drogą lotniczą z walizkami pełnymi kasy z ropy. Ostatnio wystartował samolot ze złotem podobno, więc wygląda na to, że Dima ma swój cennik za udzielenie schronienia i 61575000000 dolców mu wpadnie w ręce jak Stalinowi złoto republikańskie w latach trzydziestych ubiegłego wieku...
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Reza I Pahlavi pisze: 09 sty 2026, 16:30Witam serdecznie zgromadzonych i również pragnę wyrazić moje podziękowania za wykonaną pracę przez naszego drogiego monarchę! 🙏

Czyli rozumiem, że jak skończymy głosowania w Keisarnoudzie to ustawę mogę szykować. 

Reza I Pahlavi pisze: 09 sty 2026, 16:30P.S Proszę panów o wybaczenie, ale grudzień był dla mnie pracowity i nie miałem czasu i sił. Do tego jeszcze ten stres związany z Rewolucją Narodową w kraju mojej najmilejszej (wreszcie ludzie na poważnie się wzięli za represyjny reżim i wiele się dzieje). Szykują się niezłe zmiany w regionie i to na lepsze. 

No cóż, zawsze byłem po stronie Szacha. Może po prostu jestem zbyt starym Monarchistą. 😉
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi
Apprentice
Apprentice

Post autor: Reza I Pahlavi »

Witam serdecznie zgromadzonych i również pragnę wyrazić moje podziękowania za wykonaną pracę przez naszego drogiego monarchę! 🙏

P.S Proszę panów o wybaczenie, ale grudzień był dla mnie pracowity i nie miałem czasu i sił. Do tego jeszcze ten stres związany z Rewolucją Narodową w kraju mojej najmilejszej (wreszcie ludzie na poważnie się wzięli za represyjny reżim i wiele się dzieje). Szykują się niezłe zmiany w regionie i to na lepsze. 

P.S 2 Chodzą słuchy, że dyktator zamierza się ewakuować drogą lotniczą z walizkami pełnymi kasy z ropy. Ostatnio wystartował samolot ze złotem podobno, więc wygląda na to, że Dima ma swój cennik za udzielenie schronienia i 61575000000 dolców mu wpadnie w ręce jak Stalinowi złoto republikańskie w latach trzydziestych ubiegłego wieku...

Doskonale rozumiem Niebiańskiego Cesarza i też jestem za Szachem, choć na przykład, moja Iranka jest za socjaldemokracją! XD 

Ludzie jednak wzywają monarchę do powrotu, więc reszta opozycji to chyba uszanuje. Osobiście, nie widzę problemu, bo taka Albania zaczęła jako demokracja z osobą sprawującą kolejno stanowiska premiera i prezydenta, a skończyła z człowiekiem pełniącym te funkcje, który został ostatecznie Królem Albanii do wiosny 1939 roku i włoskiej okupacji. W Iraku, którego władze są wspierane przez ajatollachów, też patrioci zaczynają podnosić głowy i nie mówię tu tylko o Kurdach. Talibowie także pomału zaczynają się bać, bo jednak Iran jako monarchia parlamentarna to dla nich i ich władzy bardzo zła wiadomość oraz powód do niepokoju.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gospoda pod Czerwonym Smokiem”