Zapora wodna Pomorsk
- August de la Sparasan
- Collaborator
Re: Zapora wodna Pomorsk
Dobra, okej, postaram się zaprezentować problem, zamiast o nim zbędnie pisać.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Burek
- Community Regular
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
To naprawdę wybitnie śmieszna sytuacja, bo ten sam August de la Sparasan, który teraz wypomina drugiej osobie tworzenie narracji bez konsultacji z innymi, sam dopuścił się takich czynów za nieboszczki ZKRM. Jak trzeba było wysiedlać Westland wbrew opinii choćby Novaka, który tam był swoistym mężem stanu, to nie było problemu? August ja cię błagam XD
- August de la Sparasan
- Collaborator
Waksman pisze: 11 lut 2026, 20:15To naprawdę wybitnie śmieszna sytuacja, bo ten sam August de la Sparasan, który teraz wypomina drugiej osobie tworzenie narracji bez konsultacji z innymi, sam dopuścił się takich czynów za nieboszczki ZKRM. Jak trzeba było wysiedlać Westland wbrew opinii choćby Novaka, który tam był swoistym mężem stanu, to nie było problemu? August ja cię błagam XD
Okej, dobra, robienie ad personam sprzed trzech lat, czyli klasyczny argument "może robimy źle, ale oni też robili, więc nasze działania są w pewni usprawiedliwione i okej". Po co ja się wysilam.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Burek
- Community Regular
August de la Sparasan pisze: 11 lut 2026, 20:17Okej, dobra, robienie ad personam sprzed trzech lat, czyli klasyczny argument "może robimy źle, ale oni też robili, więc nasze działania są w pewni usprawiedliwione i okej". Po co ja się wysilam.
2020 był sześć lat temu btw...
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 20:10przecież to tylko narracja, da się teraz zrobić tyle rzeczy jak przetargi, raporty z ogarniania tego wszystkiego da się tyle o tym zrobić a jak zwykle ktoś musi mieć ból dupy XD
Jasne, że można, jak się ma ochotę na tę konkretną narrację. A jak się nie ma ochoty, to się jest złym, bo ktoś inny wymyślił że czegoś nie zrobiłeś a miałeś.
Btw, przeglądając stare zdjęcia trafiłem na datowane na 2019 zdjęcie kol. na Wyspie Harlina. Proszę się wytłumaczyć, a następnie możemy robić narrację sądową, raporty z ogarniania tego wszystkiego (chyba że ktoś będzie mieć ból dupy).

- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
August de la Sparasan pisze: 11 lut 2026, 20:17Okej, dobra, robienie ad personam sprzed trzech lat, czyli klasyczny argument "może robimy źle, ale oni też robili, więc nasze działania są w pewni usprawiedliwione i okej". Po co ja się wysilam.
Po pierwsze, to nie jest ad personam, bo to nie jest atak - ja stwierdzam fakt. Tak było, i nie powiesz mi, że jest inaczej skarbie.
Po drugie - nikt nie mówi, że my albo że wy robicie źle. Cud kreacjonizmu w napadzie myśli narracyjnej to najpiękniejsza rzecz jaka może się przydarzyć mikronaucie. Zamiast więc sprawiać tej osobie poczucie bycia debilem zalecam jednak okazanie wsparcia i włączenie się w ciekawą narrację, którą ktoś kreuje. Dziękuję.
P.S Ja też przesiedlałem Westlandczyków i nie uważam, że było to złe (XD), bo narracja, którą żeśmy wszyscy wokół tego utworzyli ma teraz miano wydarzenia historycznego. Także ten.
- Burek
- Community Regular
Zniszczyliście mój kraj nad którym pracowałem 4 lata. Codziennie siedziałem nad komputerem 6 godzin. Poświęcałem wam tyle czasu że aż za dużo. A wy zbudowaliście jakąś gówno tamę i rozpowiadacie że kk jej nie buduje? Waksman i Damiano są takimi nie odpowiedzialnymi debilami mówiąc najłagodniej. Nie będę tego komentować bo myśleć o tym nie mogę. Róbcie co chcecie bo i tak już tego nie da się uratować. Nie dość że toniecie w bagnie jakim jest FN to jeszcze plujecie jadem. Mam dość. Wypierdole z tej chujni w najbliższym czasie. tyle mam do powiedzenia.
nara frajerzy
nara frajerzy
- Damiano Robingren
- Collaborator
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 20:22Jasne, że można, jak się ma ochotę na tę konkretną narrację. A jak się nie ma ochoty, to się jest złym, bo ktoś inny wymyślił że czegoś nie zrobiłeś a miałeś.
Btw, przeglądając stare zdjęcia trafiłem na datowane na 2019 zdjęcie kol. na Wyspie Harlina. Proszę się wytłumaczyć, a następnie możemy robić narrację sądową, raporty z ogarniania tego wszystkiego (chyba że ktoś będzie mieć ból dupy).
ja nie mam bólu dupy róba co chceta bo chociaż będzie śmiesznie i będzie aktywność
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 20:25ja nie mam bólu dupy róba co chceta bo chociaż będzie śmiesznie i będzie aktywność
no i się nie odniósł, coś tu śmierdzi