Obrady Rady NUI

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Re: Obrady Rady NUI

Post autor: Ewe Novak »

Harlin to taki Jeffrey Epstein tylko że w mikronacjach
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Ewe Novak pisze: 28 lut 2026, 14:00Harlin to taki Jeffrey Epstein tylko że w mikronacjach

ŚWIADEK PRZERWAŁ MILCZENIE

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

KASPAR WAKSMAN

Były Technik NUI pogrążony w żałobie i ubolewaniu

DO

RADA NUI

Wysoka Rado,

zwracam się pogrążony w żałobie i ubolewaniu w związku z sytuacją jaka mnie dotknęła z wnioskiem o podjęcie rozmów, które doprowadzą w końcu do ponownego zatrudnieniu mnie na stanowisku Technika NUI.

Powyższy wniosek popieram faktem, że zdementowałem plotki o ewentualnym ataku na systemy informatyczne II FN z mojej strony, na które nigdy w życiu bym się nie odważył. W przeddzień utraty uprawnień dodałem wszakże nową funkcjonalność do strony głównej, bo to chcę właśnie robić będąc w NUI - rozwijać nasze systemy, a nie im szkodzić.

W związku z tym szalenie proszę o zaakceptowanie mojego wniosku.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2026, 22:09 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Co tam?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Waksman pisze: 01 mar 2026, 22:07
KASPAR WAKSMAN

Były Technik NUI pogrążony w żałobie i ubolewaniu

RADA NUI

Polecam tego allegrowicza. Ale proszę o dogłębne wytłumaczenie zaistniałej sytuacji. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Sorreczka, źle mi się kliknęło. Chciałem szyfta, wyszedł alt.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

A no i ten, chciałbym wznowić pracę nad WSG 2.0, żeby Ewunia miała w co klikać. To jak wiemy jest priorytet, którego chcę być częścią całym sercem i duszą.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Bo ja słyszałam że szukacie nowych Technkików do NUI, w tym od dzisiaj są rekrutację do NUI? - W tym gdzie mam się zgłosić tą sprawę tutaj mogę 

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Jak ją weźmiecie, a mnie nie, to legitnie informuję, że stracę wiarę w ludzkość i II Federację Nordacką XD
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 26 lut 2026, 16:43Dodano, łącznie z uprawnieniami do edytowania działów Konstytucja IV RM i Prezydent i Rada Prezydencka IV RM. Proszę potwierdzić, że wszystko działa jak należy.

Potwierdzam, że nie działa.

[attachment=0]image.png[/attachment]/uploads/monthly_2026_03/image.png.37e18bb01307d7ab449226ac47a6762d.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Also - coś wiadomo w mojej sprawie? Chciałbym wrócić do pracy, pół rzeczy nie działa xd
Ostatnio zmieniony 06 mar 2026, 12:11 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordacka Unia Informatyczna”