Zaskarżenie decyzji IV Cesarza, Kamiljana de Harlina-Wespucci, Cesarstwa Insulii z dnia 10 marca 2023r.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Re: Zaskarżenie decyzji IV Cesarza, Kamiljana de Harlina-Wespucci, Cesarstwa Insulii z dnia 10 marca 2023r.

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 21:44No z tego co czytam to jednak JCM @Kamiljan de Harlin zachował większą powagę i kulturę wypowiedzi niż szanowny a z kolei żaden sędzia UTA nie zabierze głosu gdyż takowy nie został jeszcze oficjalnie powołany. 

A Szanowny występuje tutaj w charakterze obrońcy tego nieinsulijskiego niedołęgi czy może sędziego UTA? Może Unioniści w końcy wybraliby jakiegoś sędziego UTA ze swego grona, co?? Moja powaga będzie adekwatna do tego nieinsulijskiego v-mordercy. Albo się ten przyjeb nieinsulijski bawi w mikronacje albo w administrację forum...Niech ten kutas wybiera! Bo mu kurwa nie daruję!
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Zaskarżenie decyzji IV Cesarza, Kamiljana de Harlina-Wespucci, Cesarstwa Insulii z dnia 10 marca 2023r.

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

No w zasadzie to prędzej szanownego czeka proces za rzucanie obelg w stosunku do JCW , który w przeciwieństwie do procesu o jego usunięcie ze stanowiska który szanowny złożył może zakończyć się pomyślnie gdyż to właśnie pan rzuca mięsem na lewo i prawo żądając sprawiedliwości która wcale nie musi i raczej patrząc na prawo Insulli nie jest po pana stronie.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 21:51Niech ten kutas wybiera! Bo mu kurwa nie daruję!

Aż mi się przypomniała pewna kultowa muratycka piosenka...

"[...] Chcesz pokoju ze mną czy nie, zdecyduj się, na forum lepiej nie wyzywaj mnie bo ja dojadę Cię. [...]"

Kto wie ten wie.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 22:00No w zasadzie to prędzej szanownego czeka proces za rzucanie obelg w stosunku do JCW , który w przeciwieństwie do procesu o jego usunięcie ze stanowiska który szanowny złożył może zakończyć się pomyślnie gdyż to właśnie pan rzuca mięsem na lewo i prawo żądając sprawiedliwości która wcale nie musi i raczej patrząc na prawo Insulli nie jest po pana stronie.

Pytałem się, Szanownego, kim Pan jest w mojej sprawie? Urządza Pan sobie frywolne wybiegi w moją stronę, a sprawa Pana nie dotyczy... Albo zaczniemy się szanować albo będziecie gnić w gównie zrobionym przez między innymi, takich jak Pan!
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 22:05Pytałem się, Szanownego, kim Pan jest w mojej sprawie? Urządza Pan sobie frywolne wybiegi w moją stronę, a sprawa Pana nie dotyczy... Albo zaczniemy się szanować albo będziecie gnić w gównie zrobionym przez między innymi, takich jak Pan!

No w zasadzie żadne postępowanie się nie toczy, mam więc takie samo przyzwolenie jak każdy inny by się wypowiadać zwłaszcza jak ktoś kogoś niewybrednie obrzuca mięsem i wyklina od najgorszego. Jest to po prostu nie ładne a szanownemu na pewno nie pomoże czegokolwiek udowodnić.

Powiedzmy więc że jestem tu nikim więcej niżeli dobrą radą. ?
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 22:18 przez Albert Fryderyk de Espada, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Taki nasz unijny Wujcio Prezydencio Dobra Rada ?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 22:14No w zasadzie żadne postępowanie się nie toczy, mam więc takie samo przyzwolenie jak każdy inny by się wypowiadać zwłaszcza jak ktoś kogoś niewybrednie obrzuca mięsem i wyklina od najgorszego. Jest to po prostu nie ładne a szanownemu na pewno nie pomoże czegokolwiek udowodnić.

Powiedzmy więc że jestem tu nikim więcej niżeli dobrą radą.

Szanowny nierobie unijny! Po prostu, wpierdalasz się w nieswoje sprawy i mam w największym poważaniu koneksje międzynarodowe pomiędzy Nieinsulią i Muratyką. Chcecie sobie obciągać publicznie czy niepublicznie, to sobie to róbcie. Ja tu występuję w swojej sprawie, a Szanowny jest proszony o przedstawienie upoważnienia od oskarżonego, że udzielił Szanownemu pełnomocnictwa w sprawie jego obrony przed Trybunałem Arbitrażowym.

Nie z przymiotnikami pisze się łącznie, bęcwale! Grzecznie Szanownego proszę - wypierdalaj stąd, chyba, że jesteś sędzią UTA!
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 22:30Szanowny nierobie unijny! Po prostu, wpierdalasz się w nieswoje sprawy i mam w największym poważaniu koneksje międzynarodowe pomiędzy Nieinsulią i Muratyką. Chcecie sobie obciągać publicznie czy niepublicznie, to sobie to róbcie. Ja tu występuję w swojej sprawie, a Szanowny jest proszony o przedstawienie upoważnienia od oskarżonego, że udzielił Szanownemu pełnomocnictwa w sprawie jego obrony przed Trybunałem Arbitrażowym.

Nie z przymiotnikami pisze się łącznie, bęcwale! Grzecznie Szanownego proszę - wypierdalaj stąd, chyba, że jesteś sędzią UTA!

Ło panie, nie dziwota że kolega wyleciał na kopach z Insulii, i widząc jaki szanowny ma niewyparzony język wyrzucający co rusz tony łajna to kariera szanownego w Unii zaraz może dobiec końca. 

A ja tylko chciałem pomóc uświadamiając że rzucanie mięsem na lewo i prawo sprawy nie wygra. Dlaczego nikt mnie nie lubi gdy chcę pomóc, dać dobrą radę, w zamian dostaję serię obelg prosto w twarz przez które teraz połowa kontynentu ma z szanownego ubaw po pachy i takiego komika jeszcze tu nie widziałem od czasów ekscelencji @Iwan Pietrow gdy wzajemnie z @Waksman obrzucali się klątwami z najczarnieszych arkanów magii. 

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 22:49Ło panie, nie dziwota że kolega wyleciał na kopach z Insulii, i widząc jaki szanowny ma niewyparzony język wyrzucający co rusz tony łajna to kariera szanownego w Unii zaraz może dobiec końca. 

A co Ty mi kurwa łaskę robisz? To strzelaj jak masz taką ochotę.
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 22:56A co Ty mi kurwa łaskę robisz? To strzelaj jak masz taką ochotę.

Ja? W życiu, brzydzę się zwłaszcza teraz wobec ekscelencji. Ale bez obaw zrobią to inny, gdziekolwiek się szanowny nie uda jeżeli kolega uważa swoje postępowanie za poprawne i nieskazitelne jak łza to będzie się szanowny spotykał z taką samą odpowiedzią jak w Insulii.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

ODPOWIEDZ

Wróć do „Unijny Trybunał Arbitrażowy”