Oskarżenie Nordackiego Konsorcjum Informatycznego ws. usunięcia artykułu prasowego

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Oskarżenie Nordackiego Konsorcjum Informatycznego ws. usunięcia artykułu prasowego

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Znaczy tak, ja jestem człowiekiem tolerancyjnym i o bardzo wysokim progu szanowania wolności słowa. Dopóki ktoś nie wchodzi komuś na łeb, nie grozi śmiercią et cetera, to dla mnie jest człowiekiem nieszkodliwym. Fakt, że Pan Agucko stosuje dość specyficzny ton i sposób wypowiadania swoich opinii, dla mnie przynajmniej, nie kwalifikuje się do totalnego zbanowania, przynajmniej na razie.

Jeśli jednak Nordacki Parlament Unijny zdecyduje inaczej - ja się dostosuję, chociaż nie jestem pewien, czy NPU posiada takie kompetencje.

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Nie jestem obywatelem, żadnego państwa UN

Panocku kochany, tyle już tu siedzisz - czas to zmienić! XD
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Re: Oskarżenie Nordackiego Konsorcjum Informatycznego ws. usunięcia artykułu prasowego

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Żadna własność nie jest usuwana, co najwyżej nie jest dostępna publicznie, co zostało użyte, w tym konkretnym przypadku.

Panie, było upublicznione, a potem żeście wynaleźli jakieś "coś", co dyskwalifikwało ukazanie artykułu... Nie było w nim żadnych wulgaryzmów, żadnych realnych nazwisk... Albo zaczniecie grać po ludzku albo po informatycznemu...

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Systemy informatcyzne UN są cały czas rozwijane i kontrolowane by przestrzegały prawa UN, państw członkowskich i Polski. 

Mam to w nosie przed kim i po co klękacie... Jak dla mnie, możecie sobie łazić na klęczkach nawet, ale nie usuwajcie ludzi, którzy chodzą normalnie po nogach czy też jeżdżą na kółkach.

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Domyślnie system prasowy jest ustawiony by można w nim było tworzyć artykuły i publikować, jeśli są poprawne.

To może byście wykazywali tę NIEPOPRAWNOŚĆ?? Czy Wam się nie chce, Panie programisto-informatyku?? Mam też zastosować algorytm zero jedynkowy do Szanownego??

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Nie można przywrócić czegoś, co nie zostało oficjalnie opublikowane.

Ale tu zostało opublikowane... Nastąpiła bezczelna ingerencja we własność intelektualną przez NKI... Czy Wam się to podoba, czy nie - jesteście v-mordercami własności intelektualnej...

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Mnie dziwi, że jeszcze ban nie poleciał, bo aż w oczy boli, jak się widzi brak kultury "pokrzywdzonego".

Nie jestem obywatelem, żadnego państwa UN, ale myślę, że skoro któreś państwo UN uznało, że dana osoba nie powinna pojawiać się na jego forum, to mądrym byłoby, aby Parlament UN decydował czy taka osoba powinna zostać zablokowana w systemach UN.

Serio?? Parlament UN ma decydować, czy ktoś ma v-żyć czy nie v-żyć? Panie Lovelace, Pan masz iście sarmacko-dreamlandzkie podejście. ? Pan nazywa mądrym, a ja uważam, że jest to bardzo debilne posunięcie. Za długo żeś Pan ssał cyca sarmackiego...A jak Pana oczy bolą, to se odpowiednie krople Pan kup w aptece, o ile Szanownego stać na nie i będzie się Szanownemu chciało tam pójść, a nie jak skończony kretyn wymyślał anihilację na swoje życzenie i zbierał jeszcze wokół podobnych do Pana mających podobne życzenia... Jest to iście szczeniackie wystąpienie, Panie Lovelace!
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 13:30Za długo żeś Pan ssał cyca sarmackiego

Sarmacja ?? Moja aktywność, każde ćwirki, posty i artykuły opublikowane na serwerach Sarmacji, świadczą o moim zamiłowaniu do tego vpaństwa.

Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 13:30Parlament UN ma decydować, czy ktoś ma v-żyć czy nie v-żyć?

Oczywiście jest to tylko moje zdanie, jednak uważam za słuszne, że przedstawiciele każdego państwa członkowskiego mogliby decydować czy jeśli ktoś został zbanowany w jednym z krajów należących do UN, to czy nie powinno się rozszerzyć tej blokady na systemu Unii. Byłoby to w myśl jedności, gdyż nie oszukujmy, ale żeby dostać bana to na prawdę trzeba się postarać.

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 14:12Oczywiście jest to tylko moje zdanie, jednak uważam za słuszne, że przedstawiciele każdego państwa członkowskiego mogliby decydować czy jeśli ktoś został zbanowany w jednym z krajów należących do UN, to czy nie powinno się rozszerzyć tej blokady na systemu Unii. Byłoby to w myśl jedności, gdyż nie oszukujmy, ale żeby dostać bana to na prawdę trzeba się postarać.

Uwierz mi Pan albo nie, ale nie trzeba dużo, aby zarobić POZASĄDOWEGO bana. A wiesz Pan dlaczego? Bo w administracji siedzą cioły, które myślą w sposób zero jedynkowy. Podobne myślenie ma pies i kot. Dlatego ów osobniki często się otaczają kotowatymi czy też piesiowatymi, żeby nie powiedzieć grubiej PISIOWATYMI. Szanowny wyraża opinię zbliżoną do kota bądź psa. Nawet oferuje Pan przedłużenie smyczy, żeby mieć większą wolność dla SIEBIE! Ponadto, obrażasz Pan swoich kolegów i koleżanki i sprowadzasz ich Pan do miana psa i kota. Żeby te Wasze urojone Cuteness nie mianowało Was na coots. Poza tym, chcecie robić lód w mikronacji, żeby ludzie na dzień dobry się wypierdolili na posadzce, którą uznaliście za beton, a stała się ona lodowiskiem?? Takiego jełopizmu to jeszcze nie widziałem... Ślizgacie się niczym zużyte sprzęgło!

Dlaczego usunięto ten artykuł tak naprawdę? Bo była tam wzmianka oczerniająca @Joahim von Ribertrop, a że ten poczuł się zwęglonym murzynem, bo wziąłem go na grill, ale nie przypuszczał, że on sam pójdzie na ruszt i ten nakłonił Was, aby ten artykuł usunąć. Sarmackie macki sięgają znacznie dalej niżeli nam się zdaje. ? Sarmackość to stan umysłu, przed którym zawsze będę się bronił i to nawet kosztem Waszych ulubionych banów!  
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

To może ja powtórzę jeszcze raz - artykuł UKRYŁEM ja, ze względu na nałożenie na szanownego nadzoru kuratora. Pan von Ribertrop nie ma ze sprawą nic wspólnego. I powiem znowu - jeśli drodzy kuledzy z NKI stwierdzą, że artykuł należy przywrócić, to go przywrócimy. Jeśli nie... No to tutaj wniosek jest prosty.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Waksman, co Ty [CENZURA] za farmazony do mnie?? Ty naprawdę sądzisz, że ja będę Ci wierzył, bo Ty coś napiszesz?? [CENZURA] z pełną premedytacją moją pracę intelektualną i daliście przykład innym, że uważajcie coś piszecie, bo jak nam się coś nie spodoba, to sobie to [CENZURA]. Ewentualnie jak będziesz chciał się od tego odwołać, to sobie zorganizujemy głosowanko w naszym gronie NKI i wówczas może się twa praca znowu pokaże...

Może jakieś SPECJALNE wymogi napiszecie do sporządzania artykułów? Co Wy tu [CENZURA] za ciemnogród [CENZURA]?? Co Wy myślicie, że ja ciemnolubny jestem? Na cmentarz [CENZURA], jak tak ciemność kochacie!
Ostatnio zmieniony 19 mar 2023, 15:58 przez Użytkownik Usunięty 233519, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Pan mi nie musisz wierzyć. Ja dobrze wiem jak było, i zdania nie zmienię. Nie mówiąc już, że my nic nie "zajebaliśmy", bo w bazie danych to Pan widnieje jako autor. I tak, zrobimy sobie głosowanko, bo właśnie na tym polega gremialne podejmowanie decyzji. Co do specjalnych wymogów odnośnie artykułów:

Bardzo dziękuję za podsunięcie propozycji. Tak samo jak do przywrócenia pańskiego artykułu, tak i do niej wkrótce się ustosunkujemy, najprawdopodobniej ze skutkiem pozytywnym. A na cmentarzu byłem, dziękuję. Nawet kwiatki wymieniłem, wieniec położyłem. Pięknie to teraz wygląda.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Waksman pisze: 19 mar 2023, 15:05Nie mówiąc już, że my nic nie "zajebaliśmy", bo w bazie danych to Pan widnieje jako autor.

Wy nigdy nic. Wy tylko pożyczyliście sprzed moich oczu... Obojętnie jak to nazwiesz, Panie @Waksman, kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera. Traktuj ten cyrk w tym Trybunale jako piekło dla Was z NKI. To już nie jest gremialne podejmowanie decyzji, tylko gremlinialne. Jesteście istotami psotnymi ingerującymi w system, który rzekomo działa. Wy mnie wkurwiacie, ale ja potrafię sobie z tym radzić, a co dopiero innym robicie... Już sobie wyobrażam te inne jednostki, które na wkurwie spierdalają od takich jak Wy!
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Nie no, jeszcze nikt od nas nie uciekł, wszakże to dopiero pierwszy artykuł, który ukryliśmy.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Waksman pisze: 19 mar 2023, 15:18Nie no, jeszcze nikt od nas nie uciekł, wszakże to dopiero pierwszy artykuł, który ukryliśmy.

I ta duma, kurwa, z siebie... Ja pierdole... Gdzie ja wdepnąłem... ? ? Już teraz rozumić, dlaczego rzucania gównem się boicie... Przecież Wy macie nadmiar gówna obecnie... Proszę o wybaczenie, że dokładam kolejnego kloca w Waszej budowli Minecraftowskiej.

Ach dopiero... Obiecująco kuźwa to brzmi. ? Co za spierdoliny, ja pierdolę... Idę sobie nalać szklaneczkę, bo na trzeźwo to nie da rady tego ogarnąć... ? Weźcie się kurwa ogarnijcie, bo aż nie chce mi się Was pizgać.  
ODPOWIEDZ

Wróć do „Unijny Trybunał Arbitrażowy”