Jeśli jednak Nordacki Parlament Unijny zdecyduje inaczej - ja się dostosuję, chociaż nie jestem pewien, czy NPU posiada takie kompetencje.
Panocku kochany, tyle już tu siedzisz - czas to zmienić! XD
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Żadna własność nie jest usuwana, co najwyżej nie jest dostępna publicznie, co zostało użyte, w tym konkretnym przypadku.
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Systemy informatcyzne UN są cały czas rozwijane i kontrolowane by przestrzegały prawa UN, państw członkowskich i Polski.
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Domyślnie system prasowy jest ustawiony by można w nim było tworzyć artykuły i publikować, jeśli są poprawne.
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Nie można przywrócić czegoś, co nie zostało oficjalnie opublikowane.
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 11:22Mnie dziwi, że jeszcze ban nie poleciał, bo aż w oczy boli, jak się widzi brak kultury "pokrzywdzonego".
Nie jestem obywatelem, żadnego państwa UN, ale myślę, że skoro któreś państwo UN uznało, że dana osoba nie powinna pojawiać się na jego forum, to mądrym byłoby, aby Parlament UN decydował czy taka osoba powinna zostać zablokowana w systemach UN.
Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 13:30Parlament UN ma decydować, czy ktoś ma v-żyć czy nie v-żyć?
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 19 mar 2023, 14:12Oczywiście jest to tylko moje zdanie, jednak uważam za słuszne, że przedstawiciele każdego państwa członkowskiego mogliby decydować czy jeśli ktoś został zbanowany w jednym z krajów należących do UN, to czy nie powinno się rozszerzyć tej blokady na systemu Unii. Byłoby to w myśl jedności, gdyż nie oszukujmy, ale żeby dostać bana to na prawdę trzeba się postarać.

Waksman pisze: 19 mar 2023, 15:05Nie mówiąc już, że my nic nie "zajebaliśmy", bo w bazie danych to Pan widnieje jako autor.
Waksman pisze: 19 mar 2023, 15:18Nie no, jeszcze nikt od nas nie uciekł, wszakże to dopiero pierwszy artykuł, który ukryliśmy.