Siedziba Stronnictwa Centro-Prawicowego

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Siedziba Stronnictwa Centro-Prawicowego

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 21 sie 2023, 22:54To jest właśnie zasadnicza różnica. Demokraci przekonują do przystąpienia w swoje szeregi. Nie musimy niczego zakazywać i nakazywać aby realizować swoje cele. 

No ale w wątku dotyczącym cudzej partii? Bez przesady.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 21 sie 2023, 23:08No ale w wątku dotyczącym cudzej partii? Bez przesady.

Chyba jest to miejsce publiczne. 

Zrozumiałbym gdyby to miała być reklama ale chyba nie zabraniamy próby przekonywania do swoich racji.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 21 sie 2023, 23:09Chyba jest to miejsce publiczne. 

Zrozumiałbym gdyby to miała być reklama ale chyba nie zabraniamy próby przekonywania do swoich racji.

No nie zarabiamy, oczywiście. Po prostu fajnie by było jakbyście poszli z tymi plakatami i megafonami spod siedziby SCP.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 21 sie 2023, 23:12No nie zarabiamy, oczywiście. Po prostu fajnie by było jakbyście poszli z tymi plakatami i megafonami spod siedziby SCP.

A dlaczego? Spokojnie, nie będziemy nikogo napastować, tylko po ludzku z nimi rozmawiać ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233514
Contributor
Contributor

Post autor: Użytkownik Usunięty 233514 »

Hmm...gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. A może by tak trzecią drogę pójścia stworzyć? Bo Państwo (KK vs. PD) jesteście wystarczająco spolaryzowani albo dobrze udajecie brak spolaryzowania i to są takie tylko niewinne zaczepki.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 21 sie 2023, 18:37Ma się pan wyrażać w konserwatywnym ruchu partii. Na czym się pan zna?

Ale co to znaczy "wyrażać się w konserwatywnym ruchu partii"? Mogę prosić o przykład jakiś?

Na czym ja się mogę znać... Hmm... na narracji się znam, na prawie się jako tako znam, na pracy z ludźmi  i na ludziach... Nie bardzo wiem, co mam odpowiedzieć na to pytanie. ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Hieronim Bryz pisze: 22 sie 2023, 0:27Ale co to znaczy "wyrażać się w konserwatywnym ruchu partii"? Mogę prosić o przykład jakiś?

Ja bym się bardziej zapytał - co chciałby Pan robić i gdzie się widzi ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233514
Contributor
Contributor

Post autor: Użytkownik Usunięty 233514 »