SOS10 - Ampracz -> Odchodzice

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Re: SOS10 - Ampracz -> Odchodzice

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Po weryfikacjach tabela prezentuje się na razie tak:

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2026_02/image.png.62e09267a302a404866f822dd8c58448.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Sziaa

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

2. Rajd Muratyki

Klasyfikacja generalna wyścigu:

Obrazek

Gratulacje dla wszystkich uczestników, ale największe dla mojego klubowego kolegi Alberta F. de Espady! Orjon Surma znów był blisko, ale troszkę zabrakło. Trzeci Daniel von Tauer-Krak - wielki sukces Baridajczyka. 

Ostatnio zmieniony 22 lut 2026, 18:37 przez Heinz-Werner Grüner, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Przede wszystkim pragnę na wstępie jako gospodarz podziękować wszystkim uczestnikom za uczestnictwo w rajdzie, niewiele brakowało aby dorównać wynikowi z pierwszego rajdu w Muratyce lecz nie ma na co narzekać zwłaszcza że przedstawiciele kontynentu północnego zjawili się nade licznie nie wiem czy nie jeden z liczniejszych występów Nordaczcykow w historii RMAW. 

Szczególne gratulacje dla @Orjon za zaciętą walkę do praktycznie samego końca oraz @Daniel Krak za chyba pierwsze podium w karierze (więc proszę mi nie zaniżać oceny mojego rajdu ).

Oczywiście podziękowania dla ojca organizatora @Heinz-Werner Grüner za możliwość tworzenia takich wydarzeń u nas. W tym roku na szczęście udało się obejść bez zbędnych komplikacji jakie trapiły nas dwa lata temu tak więc wszystko się udało i na prawdę jako gospodarz mogę być dość zadowolony z rezultatu.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Wielce uniżenie dziękuje za ciepłe słowa, Przyjacielu. Za każdym razem kiedy ktoś mi dziekuje za organizację rajdu mam wyrzuty sumienia. Sam przecież tego nie robię. 🙂

Przy okazji chciałbym również powiadomić, że kazdy kierowca, który ukończył 2.Rajd Muratyki otrzymał nagrodę pieniężną na konto w MBP.
ODPOWIEDZ

Wróć do „2. Rajd Muratyki”