Zaskarżenie decyzji IV Cesarza, Kamiljana de Harlina-Wespucci, Cesarstwa Insulii z dnia 10 marca 2023r.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Re: Zaskarżenie decyzji IV Cesarza, Kamiljana de Harlina-Wespucci, Cesarstwa Insulii z dnia 10 marca 2023r.

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 22:58Ja? W życiu, brzydzę się zwłaszcza teraz wobec ekscelencji. Ale bez obaw zrobią to inny, gdziekolwiek się szanowny nie uda jeżeli kolega uważa swoje postępowanie za poprawne i nieskazitelne jak łza to będzie się szanowny spotykał z taką samą odpowiedzią jak w Insulii.

Dzwoń po freda, kutasie pierdolony!
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Zaskarżenie decyzji IV Cesarza, Kamiljana de Harlina-Wespucci, Cesarstwa Insulii z dnia 10 marca 2023r.

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

No Władzio, pojechałeś po całości teraz. Normalnie dałbym ci bana albo usunął konto, ale z tej racji, że lubię się poznęcać to nałożyłem na ciebie moderację zawartości. Może kliknę ci posta dzisiaj, może jutro... A może wcale :kek:
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Prośbuję o nieklikanie. ? 
Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

Vladimir Agucko pisze: 11 mar 2023, 5:30Oskarżony: Cesarz Insulii, Kamiljan de Harlin-Wespucci

Pokrzywdzony: Vladimir Agucko

Dowód w sprawie: Decyzja CesarzaNiekończąca się dyskusja nt. metodologii i sposobności karania na terytorium Cesarstwa Insulii

Stanowisko pokrzywdzonego:

W v-kraju, gdzie prawo jest tworzone na poczet chcianej bądź niechcianej chwili i urojonego zagrożenia, rodzi się realne zagrożenie, że idąc sobie spokojnie ulicami Cesarstwa Insulii dnia pewnego zobaczymy Uchwałę o neutralizacji zagrożenia dla bezpieczeństwa wewnętrznego, która odbiera v-życie danej osobie niczego takiego się niespodziewającej. Jest to akt, wg mnie, zbyt daleko idący i pokazujący w jak niestabilnym stanie jest władza Cesarstwa Insulii. Nawet nie napisano co się stało, w jakich okolicznościach dany czyn rzekomo powstał czy też powstał, co na to świadkowie zajścia, czy ktoś ucierpiał, czy polała się krew, czy rzekoma kobieta w ciąży poroniła i dziecko z krwią matki wypłynęło i popłynęło w siną dal. Jest zbyt dużo znaków zapytania w tej sprawie i sprawa aż woła o rozpatrzenie jej przez sąd międzynarodowy w celu skazania obecnego Cesarza Insulii, Kamiljana de Harlina-Wespucci, na schyłkę czy też wysyłkę na emeryturę. Nie wolno powierzać tak odpowiedzialnej funkcji państwowej jaką jest Cesarz, osobie, wg mnie, i mam nadzieję, że skład sędziowski wyrazi to też swym werdyktem, niespełna rozumu i niestabilnej, i znowu, w mojej opinii, niestabilnej emocjonalnie. Zresztą, zachodzi duże prawdopodobieństwo, co śmiało można dołączyć do akt sprawy, że obecny Cesarz Insulii, Kamiljan de Harlin-Wespucci, siedział w jednej ławce z Aleksandrem Novakiem z Federacji Repujerstanu, fascynatą i miłośnikiem kotów, co może wpływać znacząco, że dostał kota, nie mylić kosza, bo to Aleksander dostał i kota i kosza, a ten wcześniejszy, o ile mnie informatorzy nie wprowadzają w błąd, to tylko kota.

Dlatego prosiłbym o:

1) Pozbawienie władzy Cesarza Insulii, Kamiljana de Harlina-Wespucciego na rzecz przedstawicielki sarmackiej na ziemiach insulijskich, Anastasi Windsachen, która, wg mojej skromnej opinii, dokona samozaorania Cesarstwa Insulii i pozwoli Unii Nordackiej zająć się odpowiednią dla tej ziemi uprawą przez pozostałe państwa członkowskie UN.

Z wyrazami szacunku,

Vladimir Agucko

Szanowny Petencie,

Na wstępie chciałbym zwrócić uwagę na mało formalny charakter złożonego przez Szanownego Pana aktu. Nie istnieje wprawdzie przepis wymuszający użycie oficjalnego języka w składanych dokumentach urzędowych, jednakowoż jest to powszechnie przyjęty zwyczaj, stosowany choćby w państwach przynależących do Unii Nordackiej, Księstwie Sarmacji, Królestwie Dreamlandu, Królestwie Lumerii itd. etc., ponadto uczyniłoby to akt łatwiejszym do zrozumienia i jednoznacznym w interpretacji.

Jednakowoż, odnosząc się do samej treści aktu Unijny Trybunał Arbitrażowy odmawia realizacji przedstawionej przez Szanownego prośby, gdyż pozbawianie władzy głów państw Unii Nordackiej nie leży w jego gestii i jest sprzeczne z jego podstawowymi założeniami (art. 1, art. 2, art. 11 Statutu Unii Nordackiej z dn. 16. 10. 2022).

Z wyrazami szacunku,

August de la Sparasan

Sędzia Unijnego Trybunału Arbitrażowego

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

August de la Sparasan pisze: 21 mar 2023, 21:02Jednakowoż, odnosząc się do samej treści aktu Unijny Trybunał Arbitrażowy odmawia realizacji przedstawionej przez Szanownego prośby, gdyż pozbawianie władzy głów państw Unii Nordackiej nie leży w jego gestii i jest sprzeczne z jego podstawowymi założeniami (art. 1, art. 2, art. 11 Statutu Unii Nordackiej z dn. 16. 10. 2022).

Szkoda, że nie można go odstrzelić jak psa. Jakoś to przeboleje, że psina się pałęta po unijnych arteriach. Będę czworonoga podtruwał przy nadażających się okazjach.

August de la Sparasan pisze: 21 mar 2023, 21:02Na wstępie chciałbym zwrócić uwagę na mało formalny charakter złożonego przez Szanownego Pana aktu. Nie istnieje wprawdzie przepis wymuszający użycie oficjalnego języka w składanych dokumentach urzędowych, jednakowoż jest to powszechnie przyjęty zwyczaj, stosowany choćby w państwach przynależących do Unii Nordackiej, Księstwie Sarmacji, Królestwie Dreamlandu, Królestwie Lumerii itd. etc., ponadto uczyniłoby to akt łatwiejszym do zrozumienia i jednoznacznym w interpretacji.

Formalina powoduje u mnie podrażnienie dróg oddechowych, a także łzawienie oczu. Sarmacko-dreamlandzko-lumeryckimi zwyczajami bardzo chętnie się podcieram.

Ów przewód został zaczęty tylko w charakterze rozrywkowym, bo nieważny jest dla mnie wyrok tego trybunału, tylko to, co się stało.

Tak czy inaczej, dziękuję za pochylenie się nad tą groteską i życzę mniej czy bardziej przyjemnych spraw do rozpatrywania!

Kłaniam się,

Vladimir Agucko 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Unijny Trybunał Arbitrażowy”