Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:46Nic tylko czekać na wyrok sądu. Wpłacę odpowiednią sumę na konto Pana @Henryk Ziemiańskiaby wesprzeć go w dalszych działaniach.
Oho, to kiedy założycie jakąś ciekawą fundację do "zwalczania lewactwa i LGBT"? Nie mogę się doczekać. @Oliwier Dymarski może i my założymy jakąś fundację? Będziemy prowadzić wojnę na fundacje ?
Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:56Oho, to kiedy założycie jakąś ciekawą fundację do "zwalczania lewactwa i LGBT"? Nie mogę się doczekać. @Oliwier Dymarski może i my założymy jakąś fundację? Będziemy prowadzić wojnę na fundacje ?
Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:56Oho, to kiedy założycie jakąś ciekawą fundację do "zwalczania lewactwa i LGBT"? Nie mogę się doczekać. @Oliwier Dymarski może i my założymy jakąś fundację? Będziemy prowadzić wojnę na fundacje ?
Wojna nikomu nie jest potrzebna, potrzebna jest wolność i tolerancja. Tylko to jest dla mnie ważne.
Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:56Wojnę? Czy na prawdę użył Pan tego słowa?
Nie wiem czy zauważył Pan tą fajną emotkę na końcu. Uważa Pan, że nadaje poważny ton mojej wypowiedzi? Jeśli tak, to zachęcam do zmiany zdania, bo ta wypowiedź jest wypowiedzią prześmiewczą. Pozdrawiam.
Oliwier Dymarski pisze: 22 maja 2024, 23:58Nie wiem co dla Pana jest ?zboczeniem i dewiacją? ale na pewno nie mam z tym nic wspólnego.
A to Pana zdjęcie w psiej masce? To właśnie jest zboczenie! Musimy wprowadzić w nordacie porządek i pozbyć się z życia publicznego takich osób jak Pan!