Manewry "Scylla" 2024

Chcesz zostać wojskowym? Zajrzyj do działu Zjednoczonych Sił i dołącz do federacyjnych sił zbrojnych
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Manewry "Scylla" 2024

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Dowództwo Operacyjne Zjednoczonych Sił

Data: 19.08.2024

Godzina: 00:00

Rozkaz Operacyjny nr 11/07

Status operacji: PRZERWANA

Zarządza się przerwanie prowadzonej operacji z chwilą ogłoszenia rozkazu. Cały personel oraz wszystkie jednostki biorące udział w manewrach mają powrócić do docelowych obszarów stacjonowania w przeciągu najbliższych 72 godzin. 

Niestety ale widząc iż dalsze prowadzenie naszych manewrów mija się już trochę z celem zdecydowałem o ich zakończeniu ze skutkiem natychmiastowym. Docelowo zakładałem (niestety błędnie) iż zaangażowanie okaże się być większe co niestety przełożyło się na znaczną zmianę podejścia do prowadzenia manewrów. 

Nie mniej od strony czysto technicznej jestem z nich nawet bardzo zadowolony, udało mi się skutecznie przetestować w praktyce kilka rozwiązań które będę mógł dalej rozwijać dzięki doświadczeniom z prowadzonych manewrów. Pod kątem narracyjnym sprawa ma się niestety gorzej ale zakładam że winę za to ponosi przede wszystkim niewielkie zainteresowanie i zaangażowanie które udzieliło się również mojej osobie w ostatnich etapach. Jest to oczywiście również jakaś forma zdobywania doświadczenia z pierwszej ręki a także okazja do wynajdywania bardziej korzystnych i przede wszystkim bardziej efektywnych rozwiązań. 

Pragnę również wyróżnić wkład panów @Kamiljan de Harlin/ @Leonid Repulijski oraz @Bolesław Kirianóo von Hohenburg którzy bardzo przyczynili się do sukcesu prowadzonych manewrów. Troszeczkę za nimi pragnę napomnieć jeszcze @Piotr Jankowski oraz jego skromniejsze zaangażowanie które jednak również zostało odnotowane.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Re: Manewry "Scylla" 2024

Post autor: Leonid Repulijski »

Czekamy na dalsze rozkazy!

Albert Fryderyk de Espada pisze: 20 sie 2024, 0:05Docelowo zakładałem (niestety błędnie) iż zaangażowanie okaże się być większe co niestety przełożyło się na znaczną zmianę podejścia do prowadzenia manewrów. 

Ja w sumie nie wiedziałem, o czym mam pisać... Coś w formacie powieści interaktywnej, gdzie masz do wyboru kilka opcji i je rozwijasz po swojemu, byłoby chyba bardziej angażujące.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Zablokowany

Wróć do „Zjednoczone Siły”