Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Burek pisze: 11 lut 2026, 22:42Jak zleakowac? Ze o co chodzi?

no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Emeryt to najlepszy mikronauta - w ciul czasu wolnego, nie realiozuje, dojrzały, mądry. 

A dzieci z Robloxa nie bierzmy. Nawet jeśli zapewni nam to aktywność, to umrzemy od cringu, toksyczności a dzieciaczki się znudzą po kilku dniach kręcenia imb. 
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 22:44 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 22:44Emeryt to najlepszy mikronauta - w ciul czasu wolnego, nie realizuje, dojrzały, mądry. 

A dzieci z Robloxa nie bierzmy. Nawet jeśli zapewni nam to aktywność, to umrzemy od cringu, toksyczności a dzieciaczki się znudzą po kilku dniach kręcenia imb. 

a co gdybyśmy działali tu i tu?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:44no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)

Może być i prawda, no ale jak już ustaliliśmy w ulotki raczej nie pójdziemy. Poza tym żeby kogoś zlokalizować trzeba wiedzieć jak wygląda, czy jak ma na imię czy cokolwiek, żeby go jakkolwiek zlokalizować.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Waksman pisze: 11 lut 2026, 22:42Ale, że niby co, że jak? Jakim sposobem, ja chyba czegoś nie rozumiem XD

Ja też nie rozumiem w tym bełkot jakiś. W tym masz rację na ten temat. LoL
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:44no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)

Nawet mieszkańcy suczek małych przybywają chyba czasem na dni targowe do większych miejscowości? Jeśli mieli by gdzieś dawać uloteczki to chyba właśnie tam
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Burek pisze: 11 lut 2026, 22:46Nawet mieszkańcy suczek małych przybywają chyba czasem na dni targowe do większych miejscowości? Jeśli mieli by gdzieś dawać uloteczki to chyba właśnie tam

true

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Zaprojektować i wydrukować ulotki!!! Mirkonacje dokonują inwazji na real life.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 22:48Zaprojektować i wydrukować ulotki!!! Mirkonacje dokonują inwazji na real life.

Jak wydrukujecie te ulotki w tym będzie nwm jaka reakcja ludzi?
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 22:51Jak wydrukujecie te ulotki w tym będzie nwm jaka reakcja ludzi?

Tusk uzna nas za rosyjskich dezinformatorów i przyśle ABW

ODPOWIEDZ

Wróć do „Promocja i angażowanie nowych mieszkańców”