no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)
Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam
no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Emeryt to najlepszy mikronauta - w ciul czasu wolnego, nie realiozuje, dojrzały, mądry.
A dzieci z Robloxa nie bierzmy. Nawet jeśli zapewni nam to aktywność, to umrzemy od cringu, toksyczności a dzieciaczki się znudzą po kilku dniach kręcenia imb.
A dzieci z Robloxa nie bierzmy. Nawet jeśli zapewni nam to aktywność, to umrzemy od cringu, toksyczności a dzieciaczki się znudzą po kilku dniach kręcenia imb.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 22:44 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.

- Damiano Robingren
- Collaborator
Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 22:44Emeryt to najlepszy mikronauta - w ciul czasu wolnego, nie realizuje, dojrzały, mądry.
a co gdybyśmy działali tu i tu?
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:44no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)
Może być i prawda, no ale jak już ustaliliśmy w ulotki raczej nie pójdziemy. Poza tym żeby kogoś zlokalizować trzeba wiedzieć jak wygląda, czy jak ma na imię czy cokolwiek, żeby go jakkolwiek zlokalizować.
- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Waksman pisze: 11 lut 2026, 22:42Ale, że niby co, że jak? Jakim sposobem, ja chyba czegoś nie rozumiem XD
Ja też nie rozumiem w tym bełkot jakiś. W tym masz rację na ten temat. LoL

- Burek
- Community Regular
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:44no że przyjdzie noffy i powie że przybył bo zobaczył ulotkę w suczkach małych. Jest nas ograniczona ilość, więc już wiadomo że ktoś jest w suczkach małych, liczba mieszkańców 3 (w porywach 3,5)
Nawet mieszkańcy suczek małych przybywają chyba czasem
- Rising Star
Burek pisze: 11 lut 2026, 22:46Nawet mieszkańcy suczek małych przybywają chyba czasemna dni targowedo większych miejscowości? Jeśli mieli by gdzieś dawać uloteczki to chyba właśnie tam
true
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Zaprojektować i wydrukować ulotki!!! Mirkonacje dokonują inwazji na real life.

- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 22:48Zaprojektować i wydrukować ulotki!!! Mirkonacje dokonują inwazji na real life.
Jak wydrukujecie te ulotki w tym będzie nwm jaka reakcja ludzi?

- Rising Star
Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 22:51Jak wydrukujecie te ulotki w tym będzie nwm jaka reakcja ludzi?
Tusk uzna nas za rosyjskich dezinformatorów i przyśle ABW