Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam
- Burek
- Community Regular
Re: Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam
Ja bym może naffet dał linki dla osób irl które może by się zainteresowały ale problem ile tu rzeczy napisałem typu xD
- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:55Tusk uzna nas za rosyjskich dezinformatorów i przyśle ABW
Tutaj pełna zgoda z tym zdaniem się zgadzam. W tym tego obawiam się że przyślą te ABW

- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Burek pisze: 11 lut 2026, 23:00Ja bym może naffet dał linki dla osób irl które może by się zainteresowały ale problem ile tu rzeczy napisałem typu xD
Nie no, nie mów im po prostu który to ty XD
Chyba, że się skapną to nie wiem. Ale pomysł dobry, ja bym na twoim miejscu zrealizował.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Burek pisze: 11 lut 2026, 23:00Ja bym może naffet dał linki dla osób irl które może by się zainteresowały ale problem ile tu rzeczy napisałem typu xD
Możesz podać się za Effunię albo kogoś innego godnego szacunku
- Antoni Moskwicz
- Newbie
Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 22:44Emeryt to najlepszy mikronauta - w ciul czasu wolnego, nie realiozuje, dojrzały, mądry.
A dzieci z Robloxa nie bierzmy. Nawet jeśli zapewni nam to aktywność, to umrzemy od cringu, toksyczności a dzieciaczki się znudzą po kilku dniach kręcenia imb.
Z tą dojrzałością i mądrością też różnie bywa, ale jeśli ogarnia internety, to jest szansa. Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 23:19 przez Antoni Moskwicz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damiano Robingren
- Collaborator
Antoni Moskwicz pisze: 11 lut 2026, 23:19Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.
no i rzeczywiście będzie aktywność, tylko raczej to kwestia bardziej czy jesteśmy na nią gotowi
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 23:22no i rzeczywiście będzie aktywność, tylko raczej to kwestia bardziej czy jesteśmy na nią gotowi
Pytanie, czy my jesteśmy gotowi na to, że takie osoby będą miały realne szanse zdobycia władzy, i to tej legalnej. Takie dzieciaczki często chodzą w grupkach, bo przecież teraz dziecko bez przynależności do grupki to nie dziecko... Jak wtedy byśmy zareagowali?
- Damiano Robingren
- Collaborator
Waksman pisze: 11 lut 2026, 23:24Pytanie, czy my jesteśmy gotowi na to, że takie osoby będą miały realne szanse zdobycia władzy, i to tej legalnej. Takie dzieciaczki często chodzą w grupkach, bo przecież teraz dziecko bez przynależności do grupki to nie dziecko... Jak wtedy byśmy zareagowali?
tak jak reagujemy na każdą zmianę polityczną, po prostu ją akceptujemy
przecież na dobrą sprawę nie możemy zakładać że każdy kto realnie zdobywa władzę nie powinien jej posiadać bo przecież jakbyśmy tak myśleli to nigdy nie byłoby tutaj żadnej opozycji
- Burek
- Community Regular
Antoni Moskwicz pisze: 11 lut 2026, 23:19Z tą dojrzałością i mądrością też różnie bywa, ale jeśli ogarnia internety, to jest szansa. Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.
unc 😭

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Antoni Moskwicz pisze: 11 lut 2026, 23:19Z tą dojrzałością i mądrością też różnie bywa, ale jeśli ogarnia internety, to jest szansa. Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.
Niestety, u nas nie ma 1984, nie zwykliśmy raczej banować za bezbeczność