Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Re: Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

Post autor: Burek »

Ja bym może naffet dał linki dla osób irl które może by się zainteresowały ale problem ile tu rzeczy napisałem typu xD 
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:55Tusk uzna nas za rosyjskich dezinformatorów i przyśle ABW

Tutaj pełna zgoda z tym zdaniem się zgadzam. W tym tego obawiam się że przyślą te ABW
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Burek pisze: 11 lut 2026, 23:00Ja bym może naffet dał linki dla osób irl które może by się zainteresowały ale problem ile tu rzeczy napisałem typu xD 

Nie no, nie mów im po prostu który to ty XD

Chyba, że się skapną to nie wiem. Ale pomysł dobry, ja bym na twoim miejscu zrealizował.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Burek pisze: 11 lut 2026, 23:00Ja bym może naffet dał linki dla osób irl które może by się zainteresowały ale problem ile tu rzeczy napisałem typu xD 

Możesz podać się za Effunię albo kogoś innego godnego szacunku

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Antoni Moskwicz
Newbie
Newbie

Post autor: Antoni Moskwicz »

Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 22:44Emeryt to najlepszy mikronauta - w ciul czasu wolnego, nie realiozuje, dojrzały, mądry. 

A dzieci z Robloxa nie bierzmy. Nawet jeśli zapewni nam to aktywność, to umrzemy od cringu, toksyczności a dzieciaczki się znudzą po kilku dniach kręcenia imb. 

Z tą dojrzałością i mądrością też różnie bywa, ale jeśli ogarnia internety, to jest szansa. Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 23:19 przez Antoni Moskwicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Antoni Moskwicz van der Pohl

prefekt Małej Furii w Królestwie Dreamlandu
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Antoni Moskwicz pisze: 11 lut 2026, 23:19Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.

no i rzeczywiście będzie aktywność, tylko raczej to kwestia bardziej czy jesteśmy na nią gotowi
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 23:22no i rzeczywiście będzie aktywność, tylko raczej to kwestia bardziej czy jesteśmy na nią gotowi

Pytanie, czy my jesteśmy gotowi na to, że takie osoby będą miały realne szanse zdobycia władzy, i to tej legalnej. Takie dzieciaczki często chodzą w grupkach, bo przecież teraz dziecko bez przynależności do grupki to nie dziecko... Jak wtedy byśmy zareagowali?
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Waksman pisze: 11 lut 2026, 23:24Pytanie, czy my jesteśmy gotowi na to, że takie osoby będą miały realne szanse zdobycia władzy, i to tej legalnej. Takie dzieciaczki często chodzą w grupkach, bo przecież teraz dziecko bez przynależności do grupki to nie dziecko... Jak wtedy byśmy zareagowali?

tak jak reagujemy na każdą zmianę polityczną, po prostu ją akceptujemy

przecież na dobrą sprawę nie możemy zakładać że każdy kto realnie zdobywa władzę nie powinien jej posiadać bo przecież jakbyśmy tak myśleli to nigdy nie byłoby tutaj żadnej opozycji
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Antoni Moskwicz pisze: 11 lut 2026, 23:19Z tą dojrzałością i mądrością też różnie bywa, ale jeśli ogarnia internety, to jest szansa. Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.

unc 😭

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Antoni Moskwicz pisze: 11 lut 2026, 23:19Z tą dojrzałością i mądrością też różnie bywa, ale jeśli ogarnia internety, to jest szansa. Dzieci Bobuxów i innych tiktoczków... w sumie to nie wiem, najwyżej będą latać jakieś bezbeczne six-seveny, wojanki i głowokible. Wymiar sprawiedliwości będzie miał na czym pracować.

Niestety, u nas nie ma 1984, nie zwykliśmy raczej banować za bezbeczność

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Promocja i angażowanie nowych mieszkańców”