Inba insulijska

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Re: Inba insulijska

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Waksman pisze: 12 mar 2023, 1:43Miłej dysputy.

Z kim? Z tym dziadem sclavińskiego pochodzenia, który ze swą dziadówą sarmackiego pochodzenia kręcą lolki na nieinsulijskim stole? ? Jedyny porządny siedzi w nieinsulijskim sądzie ludowym i słusznie ogłosił tam strajk. Proponuję zabawę - rzut cysorzem w rozpędzoną ciężarówkę. Oczywiście będę trzymał kciuki za ciężarówkę. ?
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Niech inba trwa dalej, chętnie poobserwuję. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Vladimir Agucko pisze: 12 mar 2023, 0:20Powiedz lepiej, cysorz, od jak dawna obowiązuje ów przepis, na który się powołujesz...Piszecie prawo tylko pod ludzi, którzy Wam nie leżą jeszcze na cmentarzu! Jesteś nienaprawialnym imbecylem.

Od 9 sierpnia 2022 roku godziny 12.58.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Cysorzu, a nie chcesz podać mi odpowiedzi też w milimetrach? Byłbym rad nie czytać tej waszej urojonej mądrości, która w żadnym pozytywnym stopniu nie przekłada się na rzeczywistość v-życia w danym v-kraju. Albo kreujecie v-kraj dla ludzi albo tylko dla zwierząt. Jesteście krnąbrnymi niedorozwojami! W zaparte leziecie w te Wasze pojebizmy. Czas najwyższy zaorać dzielnię Sarmy. Windsachównę powiesić dla przykładu i niech wisi skoro jej wisi i powiewa. Mężuś jej, Joahim, może pomagać przy jej powieszeniu. ? 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum postów”