Hawiland a Forum UN

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Hawiland a Forum UN

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za

Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje
Ostatnio zmieniony 25 lip 2023, 22:05 przez Użytkownik Usunięty RO3522, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Hawiland a Forum UN

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Rozwiązanie jest proste - dołączcie do Federacji Nordackiej. Serio zaoszczędzi wam to wielu problemów.
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Roman Octopic pisze: 25 lip 2023, 22:02Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za

Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje

Ja jakbyśmy mieli nie dołączyć, to bez przesady że tak krótko, na samym dole forum nie jest tak źle, jakośbyśmy przetrwali xD ale referendum o wszystkim zdecyduje, a do tej pory mamy remisy w przedwczesnych nieoficjalnych sondażach, więc jak będzie remis w referendum, to nie wiem XD
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Roman Octopic pisze: 25 lip 2023, 22:02Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole

Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Znaczy ja to widziałem jako kategorię ?PROWINCJE I PAŃSTWA STOWARZYSZONE? czy coś takiego, a znając klasyczne układy forów to pewnie to będzie jeden z niższych działów, no ale na pewno nie najniższy.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 25 lip 2023, 22:15Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD

a to przepraszam, sugerowałem się Czesnoradem, to jednak nie jest źle
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Według mnie tak czy siak zostajemy, jestem za zostaniem i elo, reszta niech się wypowie
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kawiarenk?”