Wieści z zagranicy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Wieści z zagranicy

Post autor: Tadeusz I Wielki »

ZKRR oficjalnie odszedł z forum UN - żegnamy! ?
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Powodzenia na nowym forum (wie ktoś czemu mam tam konto?)
Awatar użytkownika
Vilarte
Apprentice
Apprentice

Post autor: Vilarte »

Tymczasem zaczął się nowy sezon Mikroligi Kobiet w x11:

https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/13656/7

Angemont poszerza swoją ofertę o urbex i igrzyska śmierci z bezdomnymi w opuszczonej dzielnicy:

https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=802&t=35383

Zakończyły się Regaty żeglarskie mikroświata, które wygrał piszący te słowa ?

https://fenocja.org.pl/p/regaty
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Vilarte pisze: 30 lip 2023, 15:37Tymczasem zaczął się nowy sezon Mikroligi Kobiet w x11:

https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/13656/7

Angemont poszerza swoją ofertę o urbex i igrzyska śmierci z bezdomnymi w opuszczonej dzielnicy:

https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=802&t=35383

Zakończyły się Regaty żeglarskie mikroświata, które wygrał piszący te słowa ?

https://fenocja.org.pl/p/regaty

O regaty, zapomniałem xD, ale gratulacje

Podoba mi się to że Urbex w mikronacjach jakiś jest, pierwszy raz takie coś widzę w mikro a fajnie można narracje prowadzić, będe obserwować
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Benjamin Robingren
Explorer
Explorer

Post autor: Benjamin Robingren »

Roman Octopic pisze: 30 lip 2023, 15:30Powodzenia na nowym forum (wie ktoś czemu mam tam konto?)

Pewnie dlatego, że macie konto na forum UN i pisaliście w kategorii ZKRR. Przeniosło przy migracji
Benjamin
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Benjamin Romanow pisze: 30 lip 2023, 16:54Pewnie dlatego, że macie konto na forum UN i pisaliście w kategorii ZKRR. Przeniosło przy migracji

Dzięki za odpowiedź!
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka
Apprentice
Apprentice

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Tadeusz I Wielki pisze: 27 lip 2023, 18:15W Sarmacji znowu inba bo Ronon nie uwzględnił na mapie "terenów Sarmacji" (Sclavinii), oraz hurr durr że za małe rozmiary państw na mapie. Dobrze że żyjemy na Nordacie gdzie nie musimy się o takie gówno kłócić ?

Wyjaśnię tą kwestię. Wkleję po prostu, co już pisałam u nas na forum:

My nie mamy żadnych zastrzeżeń co do rozmiarów (ale jeśli jest rzeczywiście problem z tym to może będzie trzeba przyjrzeć się temu), więc nie mam pojęcia skąd takie wnioski. Tylko niektóre osoby wyraziły swoje prywatne zdanie o tym, że jest część Sarmacji zaznaczona jako Sclavinia. Więc Sarmacja żadnych pretensji nie ma, tylko osoby prywatne. Ale jak zwykle, wystarczy jedna wypowiedź by poszło, że to zdanie całego państwa. 
Ostatnio zmieniony 31 lip 2023, 13:38 przez Fatima Popow-Chojnacka, łącznie zmieniany 1 raz.
( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Obrazek

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Fatima Popow-Chojnacka pisze: 31 lip 2023, 13:38 Wyjaśnię tą kwestię. Wkleję po prostu, co już pisałam u nas na forum:

My nie mamy żadnych zastrzeżeń co do rozmiarów (ale jeśli jest rzeczywiście problem z tym to może będzie trzeba przyjrzeć się temu), więc nie mam pojęcia skąd takie wnioski. Tylko niektóre osoby wyraziły swoje prywatne zdanie o tym, że jest część Sarmacji zaznaczona jako Sclavinia. Więc Sarmacja żadnych pretensji nie ma, tylko osoby prywatne. Ale jak zwykle, wystarczy jedna wypowiedź by poszło, że to zdanie całego państwa. 

No i spoko, wyjaśnione. To chyba koniec wątku tego (Sclavinii).

A tak w sumie się dopytam jednej kwestii ogólnie (nie do jakiejś osoby szczególnej), bo była też kłótnia Tuolelenki (nie oskarżam o nic Sarmacji jak coś), Tuolelenka ma swoje własne forum? No bo niby Tuolelenka jest na mapie, kłóci się o rozmiary, ale forum ma jakieś?
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Bolesław Lwie Serce pisze: 31 lip 2023, 14:22No i spoko, wyjaśnione. To chyba koniec wątku tego (Sclavinii).

A tak w sumie się dopytam jednej kwestii ogólnie (nie do jakiejś osoby szczególnej), bo była też kłótnia Tuolelenki (nie oskarżam o nic Sarmacji jak coś), Tuolelenka ma swoje własne forum? No bo niby Tuolelenka jest na mapie, kłóci się o rozmiary, ale forum ma jakieś?

De facto ma

Fatima Popow-Chojnacka pisze: 31 lip 2023, 13:38 Wyjaśnię tą kwestię. Wkleję po prostu, co już pisałam u nas na forum:

O proszę, dzięki za odpowiedź!

Obrazek

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Czyli co, Sarmacja uznaje te tereny za sclavińskie xD? Jeśli tak, to śmiesznie trochę bo to wyrzucenie tradycji do kosza.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości z kraju”