Układ forum

Dział na tematy związane z mikronacjami, ale nie pasujące do żadnego innego działu na forum. W tym dziale znajdziesz też miejsce na rozmowy pozamikronacyjne, czyli te o nieistniejącym realu.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Układ forum

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 01 sie 2023, 16:06Nie wiem jaką mamy politykę działowo-kategoriową, ale mi się podoba koncept osobnej kategorii dla administracji (NKI), w którym leżałyby archiwa i działy stricte techniczno-administracyjne. Wtedy można by było odchudzić kategorię WŁADZE.

Polityka działowo-kategoriowa w założeniu ma brzmieć - "im przejrzyściej, tym lepiej". Na tą chwilę uważam, że NKI nie potrzebuje osobnej kategorii. Nawet nie wiem gdzie ją upchać. Gdy zajdzie taka potrzeba wtedy weźmiemy to rozwiązanie pod uwagę.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Waksman pisze: 01 sie 2023, 0:47Właśnie ta myśl przemknęła mi przez głowę. Teoretycznie wojsko jako tako władzą nie jest, bliżej mu do społeczeństwa... Dobra, tam walniemy ?

Aha, tylko muszę naciskać na zastosowanie nazwy "Zjednoczone Siły".

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Albert Fryderyk de Espada pisze: 01 sie 2023, 21:31Aha, tylko muszę naciskać na zastosowanie nazwy "Zjednoczone Siły".

Spoko, zmienię jak wrócę do domu chyba, że @Bolesław Kirianóo von Hohenburg chciałby zmienić szybciej ?
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 01 sie 2023, 21:58Spoko, zmienię jak wrócę do domu chyba, że @Bolesław Kirianóo von Hohenburg chciałby zmienić szybciej ?

Zmienione razem z opisem.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 01 sie 2023, 22:36Zmienione razem z opisem.

Ślicznie dziękuje ??

Jak NKI będzie kiedyś stać, to może dostaniesz premie XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-topic”