Czesnoradzkie Centrum Badań Cząstek Elementarnych

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Robert Drenin »

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2022_11/image.png.8965f2a2a500bce96f696d3cdcaa41a4.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Najbliższe miasto: Recin
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Sophie
Explorer
Explorer

Re: Czesnoradzkie Centrum Badań Cząstek Elementarnych

Post autor: Sophie »

Sophie po kilku dniach zwiedzania kraju w końcu udała się do Recina. Szybko znalazła drogę do CCBCE i weszła do budynku. Udała się tam do sekretariatu.

-Dzień dobry - zaczęła - ja przybyłam w sprawie badań, skierował mnie tutaj Towarzysz Lebiediew. Ponoć macie sprzęt , który przyda się podczas moich badań związanych z fizyką kwantową. - to powiedziawszy czekała na reakcję.
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Sekretarka po wysłuchaniu przybyszki, powiedziała:

- Dobrze, to proszę chwilkę zaczekać.

Następnie kobieta wstała i poszła. Po chwili wróciła z drugą kobietą, która rzekła:

- Dzień Dobry, Towarzyszko. Nazywam się Ałła Popowa i jestem Dyrektorą tego Ośrodka. Towarzysz Lebiediew kontaktował się ze mną w tym temacie, toteż zdąrzyłam się mniej więcej zaznajomić z sprawą. To zapraszam do gabinetu i ustalimy wspólnie strategię oraz przydzielimy Towarzyszce zespół badawczy.

Następnie udały się do gabinetu.
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Sophie
Explorer
Explorer

Post autor: Sophie »

- Dzień dobry - odpowiedziała krótko Sophie po czym udała się za kobietą do gabinetu. Wchodząc zerkała na liczne dyplomy i certyfikaty wiszące na ścianach w obramowaniach.
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

A właśnie, oczywiście po kontynuację zapraszam tutaj: https://zkrr.vnacja.pl/forum/viewtopic.php?t=1214
Towarzysz Robert Drenin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Recin”