Postańczycy, co o nich wiemy?
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Postańczycy, co o nich wiemy?
Co to znaczy ten wyraz twarzy arabski? W sensie że ciemni jak Arabowie czy że się tak dziwnie uśmiechają jak Arabowie, bo tu niedopowiedzenie jakieś xD
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 01 sie 2023, 22:37Co to znaczy ten wyraz twarzy arabski? W sensie że ciemni jak Arabowie czy że się tak dziwnie uśmiechają jak Arabowie, bo tu niedopowiedzenie jakieś xD
jakieś losowe zdjęcie z netu, ale bierzemy pod uwagę samą twarz
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
Tadeusz I Wielki pisze: 02 sie 2023, 10:55jakieś losowe zdjęcie z netu, ale bierzemy pod uwagę samą twarz
o wow
- Newbie
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Mało wiem ogólnie, sprawdź może na swoim dysku?
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Newbie
nie mam zbytnio dostępu, spróbuje później, ale teraz pytanie: ma ktoś strone Postanu z okresu jego zakończenia i początków?
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Roman Octopic pisze: 05 sie 2023, 11:19nie mam zbytnio dostępu, spróbuje później, ale teraz pytanie: ma ktoś strone Postanu z okresu jego zakończenia i początków?
Z okresu zakończenia to ma JKM Tadeusz i jeśli ile się nie myle to @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, ale moge sie mylić
Ostatnio zmieniony 05 sie 2023, 15:13 przez Bolesław Lwie Serce, łącznie zmieniany 1 raz.
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Rising Star
Ano mam, ale tylko z zakończenia plus tylko stronę główną, bo podobno jeszcze jakieś podstrony były. Jest ona tutaj, nie pytajcie czemu w adresie jest piwnica, wszystko się wyjaśni w swoim czasie.
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 05 sie 2023, 16:52Ano mam, ale tylko z zakończenia plus tylko stronę główną, bo podobno jeszcze jakieś podstrony były. Jest ona tutaj, nie pytajcie czemu w adresie jest piwnica, wszystko się wyjaśni w swoim czasie.
Przeglądając tą strone pewna kwestia mi się łączy w całość, ale to może ja jestem popierdolony
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Rising Star
Chodzi o stronę postanu czy piwnicę?