Andrzej Płatonowicz Ordyński pisze: 26 sie 2023, 10:36Fochamy się o zasadę, że w demokratycznym państwie istotne decyzje podejmujemy wspólnie. Ograniczenie dostępu obywateli do części forum to poważna zmiana.
Istnieją osoby, które godzą się z tym, że partner leje je kablem od prodiża i przechodzą nad tym do porządku dziennego. Ja do nich nie należę i jeśli jakiś mały dyktatorek z NKI chce mi nielegalnie i niedemokratycznie ograniczać prawa w imię swoich idiotycznych pomysłów, to mam w poważaniu taką zabawę. Naura.
A kto powiedział, że pominięta jest demokracja? Nawet nie próbujesz tego ogarnąć. To co robimy, to wdrożenie systemu TESTOWO NA TYDZIEŃ, ŻEBY OCENIĆ JEGO DZIAŁANIE W PRAKTYCE. PO TYGODNIU ODBĘDZIE SIĘ GŁOSOWANIE CZY SYSTEM ZOSTAWIĆ, CZY WYWALIĆ DO KOSZA.
Po teście praktycznym, który potrwa dosłownie tydzień WSZYSCY WSPÓLNIE, NIE W KONGRESIE, TYLKO WSZYSCY, zdecydujemy, czy chcemy to rozwijać, czy zamknąć i przywrócić do tego co jest teraz.
Dalej uważasz to rozwiązanie za niedemokratyczne? Wszystko było dogadywanie z Prezesem Rady Ministrów. Nie wprowadza tego ?dyktatorek z NKI? tylko rząd. To, że tobie się to nie podoba nie oznacza, że nie możemy tego przetestować. Wola rządu jest taka, żeby tak zrobić. Po tygodniu możesz wrócić i zagłosować przeciwko pozostaniu przy systemie, tego nikt ci nie broni.