Tindr - zamysł
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
Tindr - zamysł
Początkowy zamysł Tindra to mieło być strona, ale zgieła mi się dupa i nie chce mi się programować. Jaki zatem jest mój zamysł? Zróbmy to na discordzie!
Stwórzmy serwer discord, na którym będą opisy poszczególnych osób, dając reakcje mozna będzie dać w prawo lub lewo, kto da w prawo ten otworzy ticket z panem/panią która szuka miłości. Nie jest to jakiś dobry pomysł, ze względu na prawie wszystko, ale ten pomysł ma potencjał.
Stwórzmy serwer discord, na którym będą opisy poszczególnych osób, dając reakcje mozna będzie dać w prawo lub lewo, kto da w prawo ten otworzy ticket z panem/panią która szuka miłości. Nie jest to jakiś dobry pomysł, ze względu na prawie wszystko, ale ten pomysł ma potencjał.
- Użytkownik Usunięty 233514
- Contributor
Re: Tindr - zamysł
@Henryk Ziemiański szuka miłości. Proszę go wziąć do kanału i niech stamtąd nie wychodzi. ?
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Nie szukam miłości, wręcz przeciwnie. Chcę pozostać kawalerem.
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Mi ten pomysł się podoba, ale sam pomysł, zamysł... no mocna średniawa, liczyłem na coś lepszego, szkoda.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Tadeusz I Wielki pisze: 27 sie 2023, 21:06Mi ten pomysł się podoba, ale sam pomysł, zamysł... no mocna średniawa, liczyłem na coś lepszego, szkoda.
A czym, według Waszej Ekscelencji Prezydenta, różni się pomysł od zamysłu? Pomysł jest po myśleniu, a zamysł za/przed myśleniem?
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Leonid Repulijski pisze: 27 sie 2023, 21:10A czym, według Waszej Ekscelencji Prezydenta, różni się pomysł od zamysłu? Pomysł jest po myśleniu, a zamysł za/przed myśleniem?
Sorka, źle napisałem, chodziło mi o końcowy zamysł, na początku to miała być strona, to myślałem że będzie coś lepszego, ale niestety się przeliczyłem, i końcowy zamysł dla mnie jest mocną średniawą.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Roman Octopic pisze: 27 sie 2023, 20:41Stwórzmy serwer discord, na którym będą opisy poszczególnych osób, dając reakcje mozna będzie dać w prawo lub lewo, kto da w prawo ten otworzy ticket z panem/panią która szuka miłości. Nie jest to jakiś dobry pomysł, ze względu na prawie wszystko, ale ten pomysł ma potencjał.
Nikt normalny nie będzie specjalnie wchodził na Discorda, żeby w coś się pobawić. Tu są mikronacje, tu się to robi jako aplikację, albo dział na forum ?
- Użytkownik Usunięty 233512
- Enthusiast
Szukam żony, ale jeszcze nie wiem, czy wysłać wam zgłoszenie, czy zrobić teleturniej "Next to Sasha" i niech telewidzowie zdecydują w głosowaniu SMS-owym.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Andrzej Płatonowicz Ordyński pisze: 27 sie 2023, 22:16Szukam żony, ale jeszcze nie wiem, czy wysłać wam zgłoszenie, czy zrobić teleturniej "Next to Sasha" i niech telewidzowie zdecydują w głosowaniu SMS-owym.
Andrzej chodź weźmiemy ślub, śmiesznie będzie. Zrobimy sobie małe Waksmanki i Andrzejki
- Użytkownik Usunięty 233514
- Contributor