Miasta Hawilandzkie, v-ludność, kultura, stany itd.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Miasta Hawilandzkie, v-ludność, kultura, stany itd.
Novak, wiem że lubisz robić sobie z państwa skansen i nie krytykuję, sam to robię czasem w Kirianii, ale bez przesady, raz że Hawiland tworzą Hawilandczycy a nie ty, a dwa że suderland te ziemie okupował, więc cywilizacji raczej nie założyli xD
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 04 wrz 2023, 11:05Novak, wiem że lubisz robić sobie z państwa skansen i nie krytykuję, sam to robię czasem w Kirianii, ale bez przesady, raz że Hawiland tworzą Hawilandczycy a nie ty, a dwa że suderland te ziemie okupował, więc cywilizacji raczej nie założyli xD
Co do miast, ostatnio odnalazłem jedno miasto w połowie suderlandzkie, ale więcej nie znalazłem
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
Tadeusz I Wielki pisze: 04 wrz 2023, 11:27Co do miast, ostatnio odnalazłem jedno miasto w połowie suderlandzkie, ale więcej nie znalazłem
To podaj jakie to miasto
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Piękny ten Hawiland.
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Krasnowo, nie mam o nim żadnym info, znam tylko nazwę
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
nie mamy nic o Łużowsku, ale zawsze możemy mieć
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
No możemy, albo możemy wziąść informacje które znamy: Łużewsk jest wschodnim miastem z populacją wynoszącą ponad 1 mln mieszkańców. Urodziła się tu wicepremier Uhrainy
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
Tadeusz I Wielki pisze: 12 wrz 2023, 20:28No możemy, albo możemy wziąść informacje które znamy: Łużewsk jest wschodnim miastem z populacją wynoszącą ponad 1 mln mieszkańców. Urodziła się tu wicepremier Uhrainy
Nie no zajebiste informacje, szkoda że nic one nam nie dają ?
Weźcie w końcu zacznijcie robić opis tego miasta, tak jak robiliście to z innymi. Czy to nie dyskryminacja miasta?
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Roman Octopic pisze: 20 wrz 2023, 20:55Nie no zajebiste informacje, szkoda że nic one nam nie dają ?
Weźcie w końcu zacznijcie robić opis tego miasta, tak jak robiliście to z innymi. Czy to nie dyskryminacja miasta?
Dyskryminacja? XD
Opiszemy, spokojnie, nie mówimy tu o dyskryminacji, jakby to była dyskryminacja to nie uwzględnibym miast Uhrainy