Albert Fryderyk de Espada pisze: 30 sie 2023, 19:16Też miałem taką nadzieję ale nie liczyłbym na to mimo wszystko.
Zostaw mi Albercie tego obka. Może się przyda, żeby wyplenić chwasty z Muratyki. ??
Albert Fryderyk de Espada pisze: 30 sie 2023, 19:16Też miałem taką nadzieję ale nie liczyłbym na to mimo wszystko.
Hieronim Bryz pisze: 30 sie 2023, 19:44Takie zwracanie się kolesiowe do Prezydenta Muratyki zostaw sobie Pan na konwersacje w kanale... Cuchniesz nim tak samo jak Pan Prezydent @Albert Fryderyk de Espada.
Skoro się rozmyśliłeś, to wycofaj wniosek, a nie tu ku....pierdolisz trzy po trzy jakimiś szyframi....
Piotr Romanow pisze: 30 sie 2023, 19:45Trzy po trzy? Czyżby Szanowny Pan miał problem z erekcją że ciągle mówi o penisach i seksualności? Tak mi przykro, że nordacka ziemia musi gościć tak podłych, a zarazem nic nie wnoszących do jej istnienia istot. ?
Leonid Repulijski pisze: 29 wrz 2023, 18:05W Insulii opublikowano wyniki II tury referendum: https://forum.insulia.pl/viewtopic.php?p=4332#p4332
Zadziwiający remis.