Koszykówka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Koszykówka

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Hawiland jest w MUP, ma lige siatkarską, to może pora na koszykówke? Z Hawilandu z tego co wiem 3 osoby mają grę NBA 2K21 (w tych 3 osobach jestem ja), dlatego może stwórzmy ligę? Nie grałem szczerze w NBA 2K21 pomimo go posiadania, ale może pora coś zacząć? Ewentualnie zrobić taką ligę gdzieś indziej? Wiem że parę osób z Hawilandu jest fanami koszykówki, więc spróbujmy ?
Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Re: Koszykówka

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Roman Octopic pisze: 09 lis 2023, 19:58Hawiland jest w MUP, ma lige siatkarską, to może pora na koszykówke? Z Hawilandu z tego co wiem 3 osoby mają grę NBA 2K21 (w tych 3 osobach jestem ja), dlatego może stwórzmy ligę? Nie grałem szczerze w NBA 2K21 pomimo go posiadania, ale może pora coś zacząć? Ewentualnie zrobić taką ligę gdzieś indziej? Wiem że parę osób z Hawilandu jest fanami koszykówki, więc spróbujmy ?

Po co nam tyle sportów? Jesteśmy tylko mikronacją
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Bolesław Lwie Serce pisze: 10 lis 2023, 16:35Po co nam tyle sportów? Jesteśmy tylko mikronacją

A może aby urozmaicić trochę to wszystko?
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Tadeusz I Wielki pisze: 11 lis 2023, 0:54A może aby urozmaicić trochę to wszystko?

No właśnie, premier nie jest aktywny, i jeszcze w dodatku potępia dobre pomysły. Skandal ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”