Dzień Dobry, Siemka czy jak to się witało w Hawilandzie! ?
Niektórzy mogą mnie nie kojarzyć, ale byłem jednym z doradców i mam nadzieję że dalej przyjacielem Króla, no i się też trochę zatraciłem po zmianie forum, a teraz nie miałem chęci. Niby trochę mnie nie było w Hawilandzie, ale zbliża się koniec roku, to jakoś wena twórcza mi wróciła, a zauważam że coś tu się dzieje. Mam nadzieję że obywatelstwa nie straciłem, a jak straciłem to proszę o przywrócenie ?
Cześć!
- Mieczysław Hałw
- Newbie
Cześć!
Ostatnio zmieniony 01 gru 2023, 16:10 przez Mieczysław Hałw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Jankowski
- Enthusiast
Re: Cześć!
Witamy serdecznie!
Zapraszam do zapisania się do Partii
. Wystarczy zgłosić chęć wstąpienia do partii w tym wątku.
Zapraszam do zapisania się do Partii
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Cześć przyjacielu! Mam nadzieję że zostaniesz teraz na dłużej, bo troche nudno było bez ciebie!
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Tadeusz I Wielki pisze: 01 gru 2023, 18:24Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela
Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI.

- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Kamiljan de Harlin pisze: 01 gru 2023, 18:47Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI.
A no tak, zapomniałem o tym, serdecznie dzięki!
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
Witamy z powrotem bracie! Jesteś może zainteresowany powitalną wizytą prywatną w Postanie?