Cześć!

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mieczysław Hałw
Newbie
Newbie

Cześć!

Post autor: Mieczysław Hałw »

Dzień Dobry, Siemka czy jak to się witało w Hawilandzie! ?

Niektórzy mogą mnie nie kojarzyć, ale byłem jednym z doradców i mam nadzieję że dalej przyjacielem Króla, no i się też trochę zatraciłem po zmianie forum, a teraz nie miałem chęci. Niby trochę mnie nie było w Hawilandzie, ale zbliża się koniec roku, to jakoś wena twórcza mi wróciła, a zauważam że coś tu się dzieje. Mam nadzieję że obywatelstwa nie straciłem, a jak straciłem to proszę o przywrócenie ?
Ostatnio zmieniony 01 gru 2023, 16:10 przez Mieczysław Hałw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Re: Cześć!

Post autor: Piotr Jankowski »

Witamy serdecznie!

Zapraszam do zapisania się do Partii. Wystarczy zgłosić chęć wstąpienia do partii w tym wątku.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Cześć przyjacielu! Mam nadzieję że zostaniesz teraz na dłużej, bo troche nudno było bez ciebie! 
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Tadeusz I Wielki pisze: 01 gru 2023, 18:24Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela

Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Kamiljan de Harlin pisze: 01 gru 2023, 18:47Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI.

A no tak, zapomniałem o tym, serdecznie dzięki!
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Witamy z powrotem bracie! Jesteś może zainteresowany powitalną wizytą prywatną w Postanie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”