Informacja

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Informacja

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

W dniu dzisiejszym pragnę poinformować, że w dniach 20.01.2024 - 21.01.2024 odbyło się spotkanie z aktualnym rzecznikiem partii Wolny Hawiland, który nalegał na zwołanie tajnego spotkania Rządu Królewskiego. W dniu 21.01.2024 odbyło się tajne spotkanie Rządu Królewskiego, w składzie: Bolesław Lwie Serce, Tadeusz I Wielki i Voloslav von der Hov. W trakcie spotkania na prośbę Voloslava, przeprowadzono głosowanie nad "Zakupem własnej domeny, utworzenia własnego forum i odejściem z forum II Federacji Nordackiej". Podczas głosowania oddano 2 głosy za - Bolesław Lwie Serce i Voloslav von der Hov, oraz 1 przeciw - Tadeusz I Wielki.

W dniu 22.01.2024 została zakupiona domena, i już tego samego dnia na polecenie Króla, Hawilandzki Nadzór Technologiczny na czele z Tadeuszem I Wielkim rozpoczął pracę nad forum, a dzisiaj informuje, iż z dniem dzisiejszym Hawiland opuszcza forum Federacji Nordackiej. Dziękujemy za goszczenie nas przez prawie rok, ale wszystko co dobre, szybko się kończy. Tym samym rezygnujemy z unii walutowej. Goodbye.

Nowe forum:

(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Informacja

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Totalnie bezsensowna i nieodpowiedzialna decyzja, ale to tylko moja opinia. Szkoda, miłego.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Dlaczego wiadomość o planowanej zmianie forum nie została przedstawiona obywatelom?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 23 sty 2024, 16:38Dlaczego wiadomość o planowanej zmianie forum nie została przedstawiona obywatelom?

Bo nie była planowana. Dowiedziałem się o tym pomyślę 21 stycznia, a 22 stycznia dopinaliśmy szczegóły, więc nie było miejsca i czasu.
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Szkoda, chyba źle nam na wspólnym forum nie było. 

No ale cóż szerokiej drogi, niech się wam wiedzie a i pewnie my czasami tam zawitamy.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

W pełni szanujemy Waszą decyzję. Powodzenia na nowej drodze życia.

Prywatnie tylko powiem, że podejmowanie tak kluczowych dla bezpieczeństwa państwa decyzji w takim pośpiechu, że nawet nie było czasu poinformować obywateli, budzi wiele wątpliwości i wygląda mało profesjonalnie. Prawidłowo funkcjonująca demokracja opiera się na dialogu z obywatelami, konsultacjach społecznych przed podjęciem istotnych decyzji, a nie na tym, że kształt państwa kształtują za zamkniętymi drzwiami w tajemnicy politycy...
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Powodzenia na nowym forum. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233516
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233516 »

Bardzo dobra decyzja. Chamstwu Waksmańskiemu należy powiedzieć dość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia Króla”