LGBT W II FEDERACJI NORDACKIEJ

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Re: LGBT W II FEDERACJI NORDACKIEJ

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

AleksanderNovak pisze: 06 maja 2024, 18:42Szanowny Panie, po tym jak uświadczyłem oczyma swymi pewnego rodzaju nieocenzurowane treści które niestety były związane z tego typu "puppy" maskami na Twitterowym profilu pewnego osobnika z powiedzmy zbioru tutejszych zgromadzonych, trwały ślad w pamięci zatarł się nieprzyjemną reakcją na tego typu maski, słowem mówiąc, niesmak.

Proszę Pana?. litości. Na świecie dzieje się tyle krzywdy i zła. Czy na prawde musimy się skupiać na wykolejeńcach z Twittera? 

Spójrzmy na to szerzej i nie postrzegajmy całej społeczności przez pryzmat jednej osoby. 

Niestety nie wiem o kim Pan mówi, więc osobiście nie mogę ocenić tych gorszących treści, ale gwarantuje, że większość psów nie gryzie. 
Awatar użytkownika
Explorer
Explorer

Nowiny Nadmorskie napisały na temat sytuacji LGBT w II FN:

https://nordata.pl/article/63
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233518
Rookie
Rookie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233518 »

Henryk Ziemiański pisze: 06 maja 2024, 14:31Na szczęście moje dzieci są wychowywane z daleka od tych paskudnych ideologii. Jakby moje dziecko miało inną orientację to bym mu powiedział, że to nie jest w duchu jego wychowania, ale mimo wszystko zaakceptowałbym jego decyzję. 

W pełni Pana popieram. Wyciągnął mi to Pan z ust. Lewactwo WON
Awatar użytkownika
Explorer
Explorer

Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 17:45W pełni Pana popieram. Wyciągnął mi to Pan z ust. Lewactwo WON

Co to za rynsztokowy język, lewactwo won? Jaką krzywdę wam robimy, my po prostu chcemy żyć godnie i z wolnością. 
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Oliwier Dymarski pisze: 22 maja 2024, 18:10Co to za rynsztokowy język, lewactwo won? Jaką krzywdę wam robimy, my po prostu chcemy żyć godnie i z wolnością. 

Jak widać niestety przeszkadza to chyba całemu obozowi rządzącemu. Nie po drodze im z godnością i wolnością. Jak tak dalej pójdzie II Federacja będzie musiała zmienić nazwę na jakąś bardziej totalitarną...
Awatar użytkownika
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:23Jak widać niestety przeszkadza to chyba całemu obozowi rządzącemu. Nie po drodze im z godnością i wolnością. Jak tak dalej pójdzie II Federacja będzie musiała zmienić nazwę na jakąś bardziej totalitarną...

Niestety?
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:23
Co to za rynsztokowy język, lewactwo won? Jaką krzywdę wam robimy, my po prostu chcemy żyć godnie i z wolnością. 

Jak widać niestety przeszkadza to chyba całemu obozowi rządzącemu. Nie po drodze im z godnością i wolnością. Jak tak dalej pójdzie II Federacja będzie musiała zmienić nazwę na jakąś bardziej totalitarną...

Wypraszam sobie takie oszczerstwa. Wolność i godność człowieka są dla konserwatystów świętością. Udowodniliśmy to składając projekt nowej Konstytucji, udowodoniliśmy to zapewniając warunki do rozwoju gospodarki wolnorynkowej.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Zablokowany

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”