Piłkarska reprezentacja Monarchii

Miejsce rozmów obywateli Imperium
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Piłkarska reprezentacja Monarchii

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dawna drużyna Voxlandu, później Insulii, następnie Westlandu, teraz Kiriów.

Westland zakończył swoją walkę w v-Mundialu - odpadliśmy z rywalizacji w fazie grupowej. Tylko dwie drużyny z grupy mają przywilej walczyć w fazie pucharowej, a niestety udało nam się osiągnąć jedynie trzecie miejsce spośród 6 drużyn grupy A.

[attachment=0]image.png[/attachment]/uploads/monthly_2024_05/image.png.77d310d1944daaa2f60008c69ee70fe0.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Z początku mieliśmy wielkie ambicje - wyjście z grupy było w zasięgu ręki. W ubiegłym sezonie udało nam się zremisować jeden mecz i wygrać ledwo też jeden mecz z Wandystanem. Jednak teraz sytuacja się odwróciła - przegraliśmy 1 pojedynek z Wandystanem, a w rewanżu doszło do remisu. Największym sukcesem fazy grupowej naszej reprezentacji był remis z obecnym mistrzem Pollinu - reprezentacją Sclavinii. Rewanż niestety wygrali mistrzowie.

Wszystkie mecze z pozostałymi krajami wygraliśmy. Raz powinęła nam się noga podczas rewanżu ze Slawonią, do którego zapomnieliśmy się przygotować i skończyło się tylko remisem. Slawonia, ZKRR i Skarland to reprezentacje o zdecydowanie niższym poziomie.

Reasumując - wygraliśmy każdy mecz, poza 2 porażkami z Wandystanem i Sclavinią oraz 3 remisami z tymi samymi drużynami + Slawonią.

Jedno jest pewne - utrzymujemy się w Dywizji A, do której awansowaliśmy 2 sezony temu. To jest dla nas największy sukces.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2025, 21:08 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Piłkarska reprezentacja Monarchii

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Gratuluję zajęcia trzeciego miejsca w grupie! Wy i tak macie lepiej niż Muratyka, bo myśmy na ostatnim miejscu skończymy przygodę z v-Mundialem ?

Następnym razem wyłącznie wyjście z grupy - nie ma innej opcji! ?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Marne perspektywy dla reprezentacji piłkarskiej Westlandu

Westland to jedyna drużyna Dywizji A, która w v-mundialu nie wydostała się z grupy. Możemy się więc spodziewać, że nasze wyniki polecą na łeb na szyję w tym sezonie. Ponownie będziemy walczyć o to, aby przynajmniej nie zająć ostatniego miejsca, tak jak walczyliśmy dwa sezony temu, kiedy pierwszy raz awansowaliśmy do szczytowej dywizji.

W minionym sezonie nasza drużyna miała nadzieję na lepszy wynik, ale rzeczywistość okazała się brutalna. Mimo wielu starań i zaangażowania ze strony zawodników oraz sztabu szkoleniowego, nie udało się wyjść z grupy, co było dla wszystkich ogromnym rozczarowaniem. Obecnie przed nami stoi ogromne wyzwanie, aby poprawić naszą grę i osiągnąć lepsze rezultaty.

Priorytetem na nadchodzący sezon jest zbudowanie silniejszego zespołu, który będzie w stanie skuteczniej rywalizować z najlepszymi drużynami Dywizji A. Choć perspektywy nie wyglądają najlepiej, to sport często zaskakuje i liczymy na to, że tym razem będzie podobnie.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Cudowny remis

Rozegraliśmy pierwszy mecz i już mamy na koncie pierwszą nie-porażkę. Udało nam się rzutem na taśmę zremisować z Leocją. Piłka była niemal ciągle w posiadaniu Leotów. Przełożyło się to na gol w pierwszej połowie, zakończonej wynikiem 0-1. Druga połowa zapowiadała się podobnie, Leotom nie udało się oddać zdobyć kolejnego punktu pomimo próby. Byliśmy już gotowi na koniec spotkania z wynikiem 0-1, ale dosłownie w przedostatniej minucie dogrywki Viggo Mattiason oddał celny strzał do bramki, zabezpieczając wynik spotkania 1-1.

Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

Post autor: AleksanderNovak »

Ciesze się że komuś się chce prowadzić reprezentację Westlandu
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Dzisiaj rozegrał się pierwszy mecz naszej reprezentacji w 60. sezonie MUP. To była walka kapitalizmu z komunizmem - na boisku starł się Westland i Związek Rad. Pierwsza połowa to były dwa niesportowe zachowania sowietów, którzy wyłapali dwie żółte karkti. Padły też dwa gole dla Westlandu! W tym jeden to rzut wolny.

Druga połowa przyniosła podobnie 1 żółtą kartkę dla ZKRR oraz 1 gol dla Westlandu. Mamy więc jedną kartkę ZKRR na każdy jeden gol Westlandu. Totalnie zdominowaliśmy przeciwnika rozgrywając go 3-0. Zapowiada się niesamowity sezon dla Westlandu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Czyżby ZKRR przelewało swoje strategie polityczne na sport?

Życzę powodzenia reprezentacji westlandzkiej.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Cud w Los Alexos

Westland to jedyna z prowadzonych przeze mnie drużyn, która nie przegrała ani razu w trakcie mojego ostatniego dwutygodniowego olewania Xpert11 i zapominania o ustawianiu taktyk. Albo forma Westlandu jest wyśmienita, albo rywalom nie dopisują umiejętności. Miejmy nadzieję, że to ten pierwszy wariant, bo nie chcemy zostać zmieceni z planszy po awansie dywizję wyżej.

Aktualnie dominujemy Dywizję B, będąc na pierwszym miejscu. Pewny awans do Dywizji A, gdzie poziom rozgrywek jest znacznie wyższy.

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Kamiljan de Harlin pisze: 07 gru 2024, 20:43Cud w Los Alexos

Westland to jedyna z prowadzonych przeze mnie drużyn, która nie przegrała ani razu w trakcie mojego ostatniego dwutygodniowego olewania Xpert11 i zapominania o ustawianiu taktyk. Albo forma Westlandu jest wyśmienita, albo rywalom nie dopisują umiejętności. Miejmy nadzieję, że to ten pierwszy wariant, bo nie chcemy zostać zmieceni z planszy po awansie dywizję wyżej.

Aktualnie dominujemy Dywizję B, będąc na pierwszym miejscu. Pewny awans do Dywizji A, gdzie poziom rozgrywek jest znacznie wyższy.

Nie no nawet nie żartujcie, zostańcie z nami w dywizji B, smutno będzie nam bez was.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Na v-Mundialu idzie nam jak na razie świetnie. Wygrany mecz z Winkulią 3-1, a następnie a Arcadią 3-0 zapewnia nam pierwsze miejsce w grupie. Jeszcze nie wiadomo, jak poradzimy sobie ze Edelweiss i Teutonią.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bar pod Wołem”