[Mont Nordata] Nowa siedziba i płatności poprzez EndoBank

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

[Mont Nordata] Nowa siedziba i płatności poprzez EndoBank

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Z dniem dzisiejszym oddział muratycki Montu zostaje włączony w skład głównego - Mont Nordata, a siedziba została przeniesiona z Zwierzogrodu do Victoriacity. Wkrótce przy okazji nowej konferencji ukazana zostanie nowa siedziba Mont Nordata. Informujemy również, iż od dzisiaj wszystkie płatności w naszych salonach: Bornfost, Muratyka, Kiriania, Hawiland, będą mogły być wykonywane przy pomocy nowego banku komercyjnego w II FN - EndoBanku. Od dzisiaj płacąc za poszczególne produkty możesz zapłacić za nie przelewając pieniądze na ten rachunek: "ENDO-FI-71112561". 

Jeśli nie wiesz co to EndoBank, polecamy się z nim zapoznać: https://endobank.nordata.pl/ lub zapoznaj się z nim klikając tutaj.

(-) Tadeusz Henrykowski

Prezes Mont Inc. oraz Mont Nordata
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: [Mont Nordata] Nowa siedziba i płatności poprzez EndoBank

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Czy oferta Montu obejmuje też inne produkty niż samochody?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: [Mont Nordata] Nowa siedziba i płatności poprzez EndoBank

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Kamiljan de Harlin pisze: 25 sie 2024, 13:15Czy oferta Montu obejmuje też inne produkty niż samochody?

Aktualnie są jeszcze telefony i laptopy, jednakże wkrótce na konferencji przedstawimy więcej produktów, które zamierzany wprowadzać na nasz rodzimy nordacki rynek
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Miasto Wydzielone Victoriacity”