SZOK. Zdrajca sprzedał Nordatę Suderlandczykom.

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

SZOK. Zdrajca sprzedał Nordatę Suderlandczykom.

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Znane suderlandzkie agentum w Nordacie o kryptonimie operacyjnym KHWS dokonało ZDRADY wobec narodu nordackiego. Na załączonym materiale wideo możemy zobaczyć, jak w zamian za paczkę czipsów sprzedaje terytoria Koburgii, Kondominium Nordacko-Suderlandzkiego (Hawilandu), północnej Kirianii i Fenocji reżimowi z Suderlandu Północnego (tego komunistycznego, od Marksowej).

- SZOK I NIEDOWIERZANIE - tak komentują te zdarzenia mieszkańcy Kirianopola, który stał się suderlandzką posiadłością kolonialną. - Byłem programistą Montu w Kirianii, a przez działalność agenta KHWS Suderlandczycy poślą mnie do niewolniczej pracy na plantacji bawełny... W korpo dają mi przynajmniej benefity w postaci wody pitnej i owocowych czwartków oraz raz na 36 miesięcy kilka nordów pensji, a u Suderlandzcyka nawet tego nie dostanę...

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2024_11/image.png.25f9167daed6510aa1fd9a751bbe93ef.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: SZOK. Zdrajca sprzedał Nordatę Suderlandczykom.

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Ekspert od zjawisk paranormalnych, Pan Andrzej L. z Ivanowa (69 l.) twierdzi, że wiedział o tym od początku.

- To dało się poznać... Prawdziwy Harlin popełnił samobójstwo w 2021 w wyniku zmasowanej nagonki na jego osobę, a to co od tamtego czasu podszywa się pod niego, to nic innego jak ściśle tajny projekt III Republiki Suderlandu, Postonerii, Leotów oraz Kalkila Kramasza, zwyczajny zlepek zarchiwizowanych wcześniej informacji o życiorysie i kawał martwego ciała, poruszany przy pomocy idealnie skoordynowanych drgawek pośmiertnych. - twierdzi znawca. Tymczasem w nadmorskim Kirianopolu trwają przygotowania do wizyty Diany Marks, która prawdopodobnie będzie chciała przypłynąć zobaczyć swoje nowe włości.

- Czy będzie lepiej? Nie wiem, choć się domyślam - na pytania dziennikarzy Szabli Kiriańskiej odpowiada Erb Strzemiączko (134 l.), dawniej pracownik lokalnej fabryki, obecnie na emeryturze.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”