Ambasada Edelweiss

Przestrzeń do międzynarodowej wymiany informacji i komunikacji
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Ambasada Edelweiss

Post autor: Femme Mystere »

Chciałabym założyć mabasadę Edelweiss w Nordacie. Jakie procedury tutaj trzeba przeprowadzić?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Ambasada Edelweiss

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Femme Mystere pisze: 20 lis 2024, 13:08Chciałabym założyć mabasadę Edelweiss w Nordacie. Jakie procedury tutaj trzeba przeprowadzić?

To chyba trzeba do @Premier.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Femme Mystere pisze: 20 lis 2024, 13:08Chciałabym założyć mabasadę Edelweiss w Nordacie. Jakie procedury tutaj trzeba przeprowadzić?

Lobbować w Edelweiss, żeby nawiązało stosunki z Nordatą 🙃. Do tego czasu można mówić co najwyższej o oddolnym domu kultury edelwajskiej czy czymś w tym rodzaju.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 lis 2024, 18:51Lobbować w Edelweiss, żeby nawiązało stosunki z Nordatą 🙃. Do tego czasu można mówić co najwyższej o oddolnym domu kultury edelwajskiej czy czymś w tym rodzaju.

Wystarczy że chcesz ten traktat a dostaniesz go na jutro. Prawda @Femme Mystere?

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Herr @Albert Fryderyk de Espadanigdy nie pisałam traktatów :x Mogę liczyć na jakieś wsparcie?
Ostatnio zmieniony 27 lis 2024, 11:14 przez Femme Mystere, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Femme Mystere pisze: 27 lis 2024, 11:14Herr @Albert Fryderyk de Espadanigdy nie pisałam traktatów :x Mogę liczyć na jakieś wsparcie?

W sumie bym się nawet uśmiał jakby się udało nam podpisać ten traktat aby ze strony Edelweiss podpisałaś się ty a ze strony IIFN ja.

No ale jak @Heinz-Werner Grüner i @Bolesław Kirianóo von Hohenburg są zainteresowani to da się zrobić w mig.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2024, 16:01 przez Albert Fryderyk de Espada, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Pewnie, ja nie widzę zadnych problemów!
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Dobrze, to może zawzorujemy się na jakims obowiazującym traktacie, ALE! dopiszemy tam sobie jeszcze jakieś fajne rzeczy.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Femme Mystere pisze: 28 lis 2024, 11:06Dobrze, to może zawzorujemy się na jakims obowiazującym traktacie, ALE! dopiszemy tam sobie jeszcze jakieś fajne rzeczy.

Szanowna Pani @Femme Mystereależ to oczywiste, że zrobimy "kopiuj" i dopisze się pod współpracę własciwą kilka szczegółów. Warto współpracować z obecnymi na tym forum i w sumie to lekko się zdziwiłem, że nadal nie mamy "papierków" podpisanych. Czyńcie honory, dajcie tylko znać co i jak wygląda.
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Też się zdziwiłam, Herr Oberhaupt. Ale to chyba leży w obowiązkach Herr @Albert Fryderyk de Espada. Ja tu tylko robię zamieszanie i ładnie pachnę 🙂 I udaję mądrą. Niespecjalnie mi wychodzi.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2024, 23:08 przez Femme Mystere, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje o świecie”