Hmmm, całkiem sobie zapomniałem o tych emblematach dla rodzajów sił zbrojnych no ale przynajmniej mamy już jakieś konkretne ustalenia w tej materii.
Niemniej nie w tej sprawie się tu zjawiam. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniążki a raczej to na co się je wydaje. Trzeba poważnie zacząć myśleć o modernizacji niektórych elementów naszego wyposażenia.
Zobaczmy, do wymiany z marszu musi się udać cały nasz pancerny zaprzęg, potrzeba będzie nam też znaleźć nowoczesną artylerię, Na drugie danie, marynarka wojenna, tutaj poza kilkoma jednostkami, wszystko trzeba będzie zastąpić, niszczyciele, krążowniki, lotniskowce. No i na deser lotnictwo żeby niczego nie zabrakło. Brak nam na stanie dronów czy to bojowych czy też rozpoznawczych no i śmigłowców bojowych. Reszta wyposażenia stoi na stosunkowo dobrym poziomie.
Teraz najmniejszą linią oporu byłoby wyprodukowanie wszystkiego w państwowych lub prowincjonalnych zakładach przemysłowych no ale jak mówię najmniejsza linia oporu. Dlatego zwracam się z pytaniem, kto z
@Obywatel Federacji lub
@Mieszkaniec byłby zainteresowany zleceniami lub potencjalnie przetargami na nowe wyposażenie. Samemu mogę wziąć na siebie czy to pod postacią moich prywatnych firm lub Muratyckiej Zbrojeniówki brakujące elementy ale co do ogółu chciałbym jednak zaangażować w to inne podmioty. Coś mi z tyłu głowy świta że
@AleksanderNovak może mieć coś ciekawego do zaoferowania, może poszukamy po naszych sojusznikach z paktu,
@Tadeusz I Wielki oraz
@piwski13. Kto wiem może jakiś wspólny projekt na miarę realnego Eurofightera.