Tak też poszedłem do sali konferencyjnej i tak też usiadłem przy stole. Oczywiście wcześniej podałem rękę pierw do Właściciela firmy Utopia Harlina, a potem do Dyrektora Do Spraw Rozwoju Biznesu, pana Augusta de la Sparasana. Powiedziałem.-Dzień Dobry, cieszę się że możemy się spotkać i omówić poważne sprawy.
Następnie mój wzrok skupił się głównie na Harlinie i odpowiedziałem mu co sądzę.-Jeśli chodzi o logo firmy na samochodach firmy AKC, jak najbardziej to nie problem i następne modele mogą mieć logo waszej firmy na moich samochodach. W zamian oprócz finansowania dla produkcji i reklamy, chciałbym jeszcze dodać jeden warunek. Będziemy od firmy Utopia dostawać darmowe ciasteczka ja oraz mój współpracownik biznesowy pan
@Albert Fryderyk de Espada, który tworzy silniki dla moich samochodów. W zamian po podpisaniu umowy, możemy bezpośrednio panu Harlinowi dać samochód AKC Espada Sport Light, którym będzie pan mógł jeździć i się chwalić przed innymi kolegami że ma bardzo piękny i sportowy samochód. I oczywiście też za darmo.
Tak też pierw odwracam wzrok do Augusta, a potem wzrok do Harlina i mówię sympatycznie.-To jak, dochodzimy do konsorcjum i podpisujemy umowę między naszymi firmami o te aspekty współpracy panowie Kamiljan Harlin i Auguście de la Sparasanie?