Chengxiang Express: Maszinuudyn-chot
- karol flibustier keane
- Contributor
Re: Chengxiang Express: Maszinuudyn-chot
Ale faktycznie, powinno być w aktywnosciach premiera, sorry, zagalopiadowałem się jak kuń! 😉
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
karol flibustier keane pisze: 08 lis 2025, 6:53A teraz sobie popatrz, że te forum do bani jest, najbardziej aktualny system z przeglądarką firefox nie jest w stanie obsłużyć tego panelu rozwiniętego do wylogowania z forum. Wiem, samo wygaśnie po jakims czasie, wczoraj sprawdziłem, ale to tak nie powinno być, bo to naruszenie netykiety karalne z urzędu przez cert i inne czorty internetowe @Andrzej Ordyński
Uwaga, podaję rozwiązanie, po nordacku rzecz jasna:
[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2025_11/image.png.5f2356a486bdd297470a66ee020630f8.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">
- Edward Teague
- Rookie
Też mu to mówiłem, ale to uparciuch! Twierdzi, że musi być przewijanie menu 😄 Ot i kabała! 😄
- karol flibustier keane
- Contributor
O, spisek na karola! 😄 No ja was zaraz...., a nie, czekaj, sprawdźmy metody Kaspara .... osz kurna, działa! 😮 Jesteś wielki, a brtlle połamały się i tak będzie 20-30 procent plus! 😉 Sorry, ale ustawienia przeglądarki, to był ten błąd <ciekawe co w tym kur**im tlefonie też blokuje> 🙂 Przepraszam za kłopot!
- Edward Teague
- Rookie
Przeprosiłeś, no no, imponujące. No ale to twoja natura, rozrabiasz do granicy przysswoitości, ale jak co jest nie tak, to potrafisz przeprosić 😉