Do widzenia
- karol flibustier keane
- Contributor
Re: Do widzenia
Tu może i stygnie, ale tylko tu 😉 Edd twierdzi, że łazi po gabinetach gdzie indziej i... wcale nie straszy ino żebra.
- Ewe Novak
- Apprentice
FN ostatnio zamieniło się w ściek i chuj wam wszystkim w dupe bez wyjątku a winkulia tak samo pogrążyła się niegdyś ostoja nordackiej kultury dzisiaj burek cwel jebany w dupe kopany zniszczył w moich oczach całkowicie reputację tego kraju, jebac tak samo bialeńczyków jak i wszystkich innych - tyle ode mnie... 🙂
- Ewe Novak
- Apprentice
takim naglowkiem niewdzięczne kurwy zegnacie harlina , gdyby nie on to by dziś FNu nie było... wy wszyscy doprowadziliście do jego smierci, więc powinno się was wszystkich jebać.., nie zasluzyliście na ten kraj.
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Ale to przecież Harlin był kurwą gorszą od innych. Już się zgubiłem. Zdążył się wyspowiadać przed skokiem?
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
Premier II Federacji Nordackiej
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek
- Apprentice
Ewe Novak pisze: 10 lis 2025, 19:08
FN ostatnio zamieniło się w ściek i chuj wam wszystkim w dupe bez wyjątku a winkulia tak samo pogrążyła się niegdyś ostoja nordackiej kultury dzisiaj burek cwel jebany w dupe kopany zniszczył w moich oczach całkowicie reputację tego kraju, jebac tak samo bialeńczyków jak i wszystkich innych - tyle ode mnie... 🙂
+1
To co Burek zrobił z Winkulią, aż woła o pomstę do nieba
Ostatnio zmieniony 10 lis 2025, 19:15 przez Alfred Fabian von Tehen-Dżek, łącznie zmieniany 1 raz.
- August de la Sparasan
- Collaborator
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Ewe Novak
- Apprentice
a ty jesteś bialeńską dziwką, i przykleiles sie jak nowotwór do naszego kraju jak wrzód na dupie albo koronawirus
- August de la Sparasan
- Collaborator
Nigdy nie byłem w Bialenii, ale okej. Miło widzieć, że temperament nie został zatracony.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022