Nandyjska Wiosna?
- Vratislav Vondráček
- Rookie
Re: Nandyjska Wiosna?
Można by było jakieś właśnie zrzutki z tym związane zorganizować. Lepiej dla nas i dla innych jeśli wszyscy się ze sobą współgrają to problemu nie powinno być.
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Tak jak powiedziałem. Trzeba zrobić kampanię zwiększającą nasze zasięgi i stworzyć reklamy, które zachęcą ludzi, żeby tu zajrzeć.
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Vratislav Vondráček
- Rookie
- Vratislav Vondráček
- Rookie
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Cóż, mam propozycję żeby właśnie ktoś z nas zaczął działać na:
- TikToku - tutaj widzę akurat @Vratislav Vondráček, to jego pomysł i wydaje mi się, że na tym stanowisku by się odnalazł.
- Reklamę możemy zrobić na Facebooku. Zrobimy funpage Imperium Nandyjskiego.
- Przydałby się jeszcze ktoś do prowadzenia X-a.
Osobiście mogę wziąć na siebie FB i funpage.
- TikToku - tutaj widzę akurat @Vratislav Vondráček, to jego pomysł i wydaje mi się, że na tym stanowisku by się odnalazł.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Markus Wettin
- Contributor
Zgadzam się z Andrzejem. Niestety obawiam się, że aktywność centralnie planowana po prostu nie jest możliwa do realizacji w praktyce. Jest nas 5-6 osób, bardziej lub mniej aktywnych, i jeśli akurat wszyscy w jednym czasie mamy chęć i czas, to potrafimy naprawdę fajnie i merytorycznie działać, ale nie zawsze jest możliwość się tak zgrać. Forum FN jest tu ogromnym plusem, bo nawet gdy Nan Di wpadnie w marazm, to inne jego części i tak żyją, dzięki temu zawsze mamy dokąd wrócić w aktywne miejsce i łatwo ponownie „złapać rytm”.
Co do promocji w social mediach, to oczywiście nie zaszkodzi. Biorąc pod uwagę fakt, że Nan Di jest właśnie częścią forum FN, to warto ten temat przegadać z przedstawicielami pozostałych państw, ponieważ i tak potencjalna nowa osoba trafi na wspólne forum.
Co do promocji w social mediach, to oczywiście nie zaszkodzi. Biorąc pod uwagę fakt, że Nan Di jest właśnie częścią forum FN, to warto ten temat przegadać z przedstawicielami pozostałych państw, ponieważ i tak potencjalna nowa osoba trafi na wspólne forum.
(-) Maarik Vettari
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Dlatego jestem zdania, abyśmy zaczęli od podstaw jeżeli chodzi już o nasze państwo. Potem możemy wyjść na szczebel federalny.
Poza tym? Może na głównej stronie forum wypadałoby wrzuci naszą reklamę? Baner z odnośnikiem do naszej części forum? Emanujmy tym, że się tu znajdujemy. Nie róbmy za ciche miejsce, a pokażmy światu, że też tu jesteśmy.
Przydałoby się też ściągnąć tę okładkę związaną z żałobą, bo ta się skończyła, a koniec końców to jest taka półżałoba, bo jednak Harlin żyje w innych cząstkach Pollinu.
No i moja ulubiona kwestia, kiedy ruszamy z naszą stroną? Kiedy w końcu to będzie gotowe? Czy mamy pomysł na jakiś opis? Czy coś robimy w tym kierunku?
Pora zacząć podchodzić zadaniowo tego wszystkiego, bez żadnych limitów czasowych i stopniowo odhaczać jeden po drugim zrealizowany cel! 😎
Poza tym? Może na głównej stronie forum wypadałoby wrzuci naszą reklamę? Baner z odnośnikiem do naszej części forum? Emanujmy tym, że się tu znajdujemy. Nie róbmy za ciche miejsce, a pokażmy światu, że też tu jesteśmy.
Przydałoby się też ściągnąć tę okładkę związaną z żałobą, bo ta się skończyła, a koniec końców to jest taka półżałoba, bo jednak Harlin żyje w innych cząstkach Pollinu.
No i moja ulubiona kwestia, kiedy ruszamy z naszą stroną? Kiedy w końcu to będzie gotowe? Czy mamy pomysł na jakiś opis? Czy coś robimy w tym kierunku?
Pora zacząć podchodzić zadaniowo tego wszystkiego, bez żadnych limitów czasowych i stopniowo odhaczać jeden po drugim zrealizowany cel! 😎
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Vratislav Vondráček
- Rookie
Peetri Romanaav pisze: 11 gru 2025, 9:41Cóż, mam propozycję żeby właśnie ktoś z nas zaczął działać na:
Więc przemyślę na spokojnie
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Ależ ja jestem cały czas spokojny. To tylko moja propozycja na podział zadań.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Vratislav Vondráček
- Rookie
Peetri Romanaav pisze: 11 gru 2025, 10:44Ależ ja jestem cały czas spokojny. To tylko moja propozycja na podział zadań.
Ja nic na Pana nie mówię tylko moje myśli potrzebują na spokojnie to przemyśleć.