Expose nowo-wybranego Premiera Nordaty

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Expose nowo-wybranego Premiera Nordaty

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Elisa Prakopenka pisze: 14 lut 2026, 9:45Chcesz to traktować jako "zabawę" to mi się kojarzy z dziecinadą. W tym mówiący ja jako poważny człowiek mówię: ja traktuję politykę bardzo poważnie, a nie zabawą, jak mówię na ten temat ja na forum traktuje bardzo poważne. Ta zabawa odbiera z ludzi no ilorazu inteligencji myśleniowej. A poważny człowiek ma dużo iloraz inteligencji. Jak mówisz że najmłodszymi to czyli dzieciuchów z robloxa ja się z tym nie zgodzę tym zdaniu się kryję to absurdalne co mogłam usłyszeć

Droga Eliso, politykę traktujemy poważnie w Starym Mikroświecie, nie tutaj. Wychilluj.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 14 lut 2026, 12:09Droga Eliso, politykę traktujemy poważnie w Starym Mikroświecie, nie tutaj. Wychilluj.

Ja chilluję w Egipcie tylko na spaniu na urlopie
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Elisa Prakopenka pisze: 14 lut 2026, 12:28Ja chilluję w Egipcie tylko na spaniu na urlopie

Bądźmy łagodni, ziajciki nikomu nie zaszkodzą

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Tadeusz I Wielki pisze: 13 lut 2026, 21:45Szanowni Państwo!

Jako iż zostałem wybrany jednogłośnie na premiera fundacji Nordata Tung Tung Sahur, pragnę przekazać wam co planuje zacząć robić jako premier tej fundacji. Po pierwsze, Nordata musi być silna, a żeby być silna, jej prawo musi być niezawodne. Nasza fundacja stoi na straży równości i poszanowania prawa, i będziemy dbać o to aby warunki w II FN były dla każdego jak najlepsze, a mikronacje były dla każdego zabawą. Po drugie, silnie lobbujemy za tym, aby w II Federacji umocnić energię atomową i odnawialną - aby obie były powszechne w każdym regionie federacji, w końcu to przyszłość nie tylko nas, ale i całego świata. Po trzecie, silnie wspieramy promowanie II Federacji w przestrzeni najmłodszych, najbardziej zainteresowanych geopolityką osób - mówimy tu o discordnacjach i mapperach. Mamy więcej punktów, ale więcej damy wam znać wkrótce. Nordata jeszcze będzie silna! Stay tuned.

bravo zulu!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krucza Skała”