Silnik forum

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Contributor
Contributor

Silnik forum

Post autor: karol flibustier keane »

Czy można poprosić @Waksmano krótkie przybliżenie? 

1. Na jakim php opierają się systemy nordackie - strona, forum, serwisy.

2. Skąd biorą się braki kompatybilności z systemami odczytu ze zmiennym IP sieci lokalnych?

3. Czy faktycznie włączono opóźniacz postów na forum?

4. Pytania dowolne później, prośba o odniesienie się do powyższych.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Silnik forum

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

karol flibustier keane pisze: 31 sty 2026, 18:301. Na jakim php opierają się systemy nordackie - strona, forum, serwisy.

7.4

karol flibustier keane pisze: 31 sty 2026, 18:302. Skąd biorą się braki kompatybilności z systemami odczytu ze zmiennym IP sieci lokalnych?

Nie wiem.

karol flibustier keane pisze: 31 sty 2026, 18:303. Czy faktycznie włączono opóźniacz postów na forum?

Nie. "Opóźniacz postów" to zdecydowanie jakiś typ urojenia lub fobii. Takie coś nie istnieje.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Contributor
Contributor

Tsk, to zrozumiałe, że komputer z linuksem ma fobię na systemy ms, ja to kumam. Ale komputer windows też? Tego akurat w fobie nie zaliczę, bo to kłamstwo szyte grubymi przędzami 😉 Musi być racjonalne wytłumaczenie.
Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Contributor
Contributor

Numer php ok, a jaki typ z zasady działania?
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Myślę, że opóźniacz jest włączony w celu zabicia noffych.
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

7.4

Oh... Planowany jest upgrade?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: 14 lut 2026, 19:307.4

Oh... Planowany jest upgrade?

Forum się rozwali jeśli zrobimy upgrade.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Kamiljan de Harlin pisze: 19 lut 2026, 22:14Forum się rozwali jeśli zrobimy upgrade.

zdaniem niektórych forum już jest rozwalone
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Damiano Robingren pisze: 19 lut 2026, 22:53zdaniem niektórych forum już jest rozwalone

To zobaczymy co powiedzą, jak zobaczą białą stronę zamiast forum.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Kamiljan de Harlin pisze: 19 lut 2026, 23:00To zobaczymy co powiedzą, jak zobaczą białą stronę zamiast forum.

chciałbym zobaczyć wywalenie forum zaraz przed jakimś odcinkiem XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „FN 2.5. - naprawa i rozwój systemów informatycznych”