Henryk Ziemiański-Wieniawa pisze: 15 mar 2026, 16:54Popieram Burka. Czemu usunęliście wątek o operacji? Prawda w oczy kole?
jeszcze jakby tam było coś nielegalnego XD
Henryk Ziemiański-Wieniawa pisze: 15 mar 2026, 16:54Popieram Burka. Czemu usunęliście wątek o operacji? Prawda w oczy kole?

Kamiljan de Harlin pisze: 18 mar 2026, 21:31Wydawało mi się, że panowała taka praktyka, że jedyne posty jakie usuwamy trwale, to takie, które łamią realne prawo. A wszystkie pozostałe posty, jeśli coś z nimi nie tak, są po prostu UKRYWANE.
Waksman pisze: 18 mar 2026, 21:33Ja, jako osoba, która w tych screenach została ujęta - zapewniam Pana, że te zawierały rzeczy nizgodne z prawem polskim. Zacznijmy już od tego, że jakiekolwiek upublicznianie konwersacji prywatnych podlega pod art. 267 KK RP. No ale, Pan Minister @August de la Sparasan przeszedł przez Bejcę, i dojrzał błędy w swoim zachowaniu. To więc mu wybaczamy ❤️
Art. 267. [Bezprawne uzyskanie informacji]§ 1.
Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-267
Burek pisze: 15 mar 2026, 15:05Relacje są pozytywne, musimy się tylko dokończyć totalną śmierć kalkilistów i będziemy już jak pączki w maśle.
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 20 mar 2026, 13:21Ja tylko wspomnę, że tu też obowiązują prawa z reala, więc grożenie śmiercią jest nielegalne 😄