Dobry
- Severin Senile-Decay
- Newbie
Dobry
Dużo się u Was ostatnio dzieje, więc sobie zrobiłem konto, żeby łatwiej się czytało. Pozdrawiam!
- Piotr Jankowski
- Enthusiast
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Re: Dobry
Szczęść Boże! Synu, jeśli interesujesz się kościołem, to wstąp w szeregi Kościoła Rotryjskiego i zostań kapłanem archidiecezji achkovskiej. W Kościele Rotryjskim mamy ostatnio kryzys powołań.
- August de la Sparasan
- Collaborator
Bardzo serdecznie witamy w II Federacji Nordackiej!
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Damiano Robingren
- Collaborator
- Severin Senile-Decay
- Newbie
Dziękuję za miłe powitanie. Porozglądam się i może ogarnę tę całą Nordatę ;).
Tak średnio bym powiedział, ale dziękuję za propozycję.
Henryk Ziemiański-Wieniawa pisze: 11 kwie 2026, 13:14Szczęść Boże! Synu, jeśli interesujesz się kościołem, to wstąp w szeregi Kościoła Rotryjskiego i zostań kapłanem archidiecezji achkovskiej. W Kościele Rotryjskim mamy ostatnio kryzys powołań.
Tak średnio bym powiedział, ale dziękuję za propozycję.
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Witamy na forum Związku Winkulijskiego, II Federacji Nordackiej, Państwa Kościelnego Kirymu, Walczącej Republiki Eesti, Rzeszy Arcyksiążęcej Learvén, Konsulatu Ardemii, etc!

- Severin Senile-Decay
- Newbie
Kamiljan de Harlin pisze: 11 kwie 2026, 22:29Witamy na forum Związku Winkulijskiego, II Federacji Nordackiej, Państwa Kościelnego Kirymu, Walczącej Republiki Eesti, Rzeszy Arcyksiążęcej Learvén, Konsulatu Ardemii, etc!
Najbardziej nordatckie powitanie, jakie mogłem otrzymać. Samorząd poganiany autnomią, czy innym regionem.
Ogarniam powolutku te Wasze twory. Dopóki sobie nie poczytam o najbardziej aktualnych inbach, to nie będę w stanie się tu odnaleźć, takż na razie ciężko z jakąś merytoryczną aktywnością. Jedyne co mogę zrobić od ręki, to pomóc w zakresie sądownictwa, bo widzę, że spraw całkiem sporo, a z tego co widzę , nie udało się jeszcze stworzyć kodeksu postępowania przed NSF.